Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: im. Borysa Łysika
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4456
ASRIM Iskrzynia FC Rypin
Na3 Tactiek Trening_2
50% Balbezit 50%
3% Spel op eigen helft 97%
52 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 46.8
good Schieten adequate
good Passen good
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Małyszka rent richting de bal. Małyszka passt de bal met de wreef. Eboh is nu in balbezit. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Szatkowski probeert naar een medespeler te passen. Trochim rent richting de bal. Szatkowski probeert naar een medespeler te passen. Eboh is nu in balbezit. Eboh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Szatkowski met een sublieme pass. Lussenhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussenhoff probeert naar een medespeler te passen. Eboh rent richting de bal. Eboh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 1:0

6e minuut.
Małyszka speelt de bal door. Klungelig pakt Eboh de bal. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 2:0

7e minuut.
Florêncio probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lussenhoff met een snelle inworp. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Klich met een harde bal richting middenveld. Cassigoli kopt de bal weg. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lussenhoff onderschept slim de pass. Lussenhoff geeft de bal voor. Klich onderschept slim de pass. Eboh is nu in balbezit. Eboh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 3:0

12e minuut.
Lussenhoff speelt de bal door. Thành Vinh probeert naar een medespeler te passen. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka schiet op doel. Radics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 4:0

13e minuut.
Tomella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatkowski met een sublieme pass. Lussenhoff rent richting de bal. Lussenhoff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thành Vinh met een snelle inworp. Szatkowski probeert naar een medespeler te passen. Eboh rent richting de bal. Eboh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 5:0

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Radics niet meer kan verder spelen. Ciurea komt het veld opgelopen.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomella met een snelle inworp. Lussenhoff is nu in balbezit. Lussenhoff haalt uit met een fantastische trap. Ciurea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 6:0

20e minuut.
Lussenhoff probeert naar een medespeler te passen. Tomella probeert naar een medespeler te passen. Eboh is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thành Vinh zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Małyszka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 7:0

22e minuut.
Baquedano speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thành Vinh met de inworp. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh schiet op doel. Ciurea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tokody zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lussenhoff met een sublieme pass. Małyszka rent richting de bal. Małyszka draait met de bal, schiet en ... Ciurea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lussenhoff rent richting de bal. Lussenhoff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 8:0

25e minuut.
Baquedano met een sublieme pass. Lussenhoff is nu in balbezit. Klich is nu in balbezit. Thành Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Tłusty geeft een lange en hoge pass. Eboh geeft de bal voor. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Kicek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomella met de inworp. Lussenhoff heeft problemen om de bal te vangen. Lussenhoff schiet op doel. Ciurea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Małyszka rent richting de bal. Małyszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 9:0

29e minuut.
Cassigoli speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lussenhoff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Małyszka rent richting de bal. Małyszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Tokody met de inworp. Florêncio is nu in balbezit. Lussenhoff onderschept slim de pass. Lussenhoff probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Małyszka rent richting de bal. Małyszka haalt uit met een fantastische trap. Ciurea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Eboh de bal. Eboh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 10:0

33e minuut.
Cassigoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassigoli speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lussenhoff met de inworp. Małyszka is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Bernard de bal. Bernard geeft de bal voor. Tomella speelt de bal door. Eboh rent richting de bal. Eboh schiet op doel. Ciurea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Contra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eboh is nu in balbezit. Eboh geeft de bal voor. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka schiet op doel. Ciurea bokst de bal weg. Eboh rent richting de bal. Eboh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Tomella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh passt de bal in één keer door. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Grzybek rent richting de bal. Grzybek passt de bal met de wreef. Lussenhoff is nu in balbezit. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh schiet op doel. Ciurea bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Florêncio rent richting de bal. Lussenhoff verovert de bal door een tackle van achteren. Lussenhoff geeft een hoge lob. Eboh is nu in balbezit. Eboh draait met de bal, schiet en ... Ciurea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 4%, FC Rypin 96%.
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 10:0

48e minuut.
Tokody met de inworp. Florêncio is nu in balbezit. Lussenhoff begaat een overtreding. Lussenhoff krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh passt de bal in één keer door. Lussenhoff probeert naar een medespeler te passen. Małyszka rent richting de bal. Małyszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 11:0

54e minuut.
Tłusty heeft problemen om de bal te vangen. Szatkowski rent richting de bal. Szatkowski met een sublieme pass. Lussenhoff rent richting de bal. Lussenhoff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Florêncio passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lussenhoff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tokody met de inworp. Szatkowski probeert naar een medespeler te passen. Małyszka rent richting de bal. Małyszka schiet op doel. Ciurea bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tokody met een snelle inworp. Lussenhoff met een sublieme pass. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka haalt uit met een fantastische trap. Eboh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tomella met een snelle inworp. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh passt de bal zonder na te denken. Eboh rent richting de bal. Eboh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Eboh de bal. Eboh schiet op doel. Ciurea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 12:0

72e minuut.
Tokody zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lussenhoff is nu in balbezit. Lussenhoff geeft een lange en hoge pass. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Folc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lussenhoff met een snelle inworp. Małyszka rent richting de bal. Małyszka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Szatkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szatkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Eboh de bal. Eboh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 13:0

83e minuut.
Klich geeft een hoge lob. Inworp. Lussenhoff met de inworp. Małyszka rent richting de bal. Małyszka draait met de bal, schiet en ... Ciurea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lussenhoff met een snelle inworp. Szatkowski rent richting de bal. Szatkowski geeft een lange en hoge pass. Eboh springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Małyszka geeft een hoge lob. Thành Vinh geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Eboh de bal onder controle te krijgen. Małyszka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella probeert naar een medespeler te passen. Szatkowski speelt de bal door. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 14:0

90e minuut.
Florêncio passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lussenhoff met een snelle inworp. Małyszka is nu in balbezit. Małyszka schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 2%, FC Rypin 98%.
ASRIM Iskrzynia - FC Rypin 14:0