Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-16 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: M Stadium
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4781
FC Cassiopeia Yonose Fc
3C 58 Tactiek 3VS3
57% Balbezit 43%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 59.2
solid Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Bełkowski passt de bal met de wreef. Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá is nu in balbezit. Bełkowski is nu in balbezit. Kaewmoon is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante onderschept slim de pass. Bustamante speelt de bal door. Beniak is nu in balbezit. Beniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Yonose Fc 0:1

15e minuut.
Brunmayr probeert naar een medespeler te passen. Navajas verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński onderschept slim de pass. Gdeszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Navajas speelt de bal door. Bustamante probeert naar een medespeler te passen. Kaewmoon heeft problemen om de bal te vangen. Kaewmoon haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Yonose Fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 63%, Yonose Fc 37%.
FC Cassiopeia - Yonose Fc 0:2

49e minuut.
Beniak rent richting de bal. Kaewmoon rent richting de bal. Bełkowski onderschept slim de pass. Beniak is nu in balbezit. Beniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Beniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Bełkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante geeft de bal voor. Beniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Beniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vuoripuro bokst de bal weg.

75e minuut.
Gdeszyński passt de bal zonder na te denken. Navajas is nu in balbezit. Navajas met een sublieme pass. Daar is Cajamarca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cajamarca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Brunmayr is nu in balbezit. Brunmayr passt de bal zonder na te denken. Bustamante rent richting de bal. Klungelig pakt Bustamante de bal. Bustamante haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 62%, Yonose Fc 38%.
FC Cassiopeia - Yonose Fc 0:2