Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: JKS Olimpia Jeżów Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1683
JKS Olimpia Jeżów Gramy na Max
nowka Tactiek 532
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
22 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 27.8
solid Schieten average
average Passen weak
weak Verdedigen weak


21e minuut.
Gędziorowski passt de bal in één keer door. Donadelli heeft problemen om de bal te vangen. Śledź tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donadelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pais zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - Gramy na Max 0:1

23e minuut.
Kotnis verovert de bal door een tackle van achteren. Franke verovert de bal door een tackle van achteren. Franke met een sublieme pass. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Franke bereikt de bal nog maar net als eerste. Franke probeert naar een medespeler te passen. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski schiet op doel. Głód maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JKS Olimpia Jeżów - Gramy na Max 1:1

32e minuut.
Pais rent richting de bal. Pais passt de bal in één keer door. Vasilka probeert naar een medespeler te passen. Dzieniszewski rent richting de bal. Dzieniszewski passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Placuszek met een harde bal richting middenveld. Donadelli kopt de bal weg. Dzieniszewski rent richting de bal. Dzieniszewski geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 59%, Gramy na Max 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JKS Olimpia Jeżów - Gramy na Max 1:1

46e minuut.
Fall komt het veld opgelopen. Złoty komt het veld opgelopen. Godzina komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Borovac geeft de bal voor. Fall kopt de bal weg. Daar is Wyrwas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Świst bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak verovert de bal door een tackle van achteren. Składak geeft een hoge lob. Fall is nu in balbezit. Fall schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - Gramy na Max 2:1

64e minuut.
Donadelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewski geeft de bal voor. Fall is nu in balbezit. Fall draait met de bal, schiet en ... Głód probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - Gramy na Max 3:1

65e minuut.
Klungelig pakt Świst de bal. Kotnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fall onderschept slim de pass. Fall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - Gramy na Max 4:1

66e minuut.
Donadelli speelt de bal door. Świst is nu in balbezit. Fall verovert de bal door een tackle van achteren. Fall draait met de bal, schiet en ... Głód werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - Gramy na Max 5:1

69e minuut.
Pais passt de bal zonder na te denken. Kotnis is nu in balbezit. Złoty schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Złoty krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bendkowski heeft problemen om de bal te vangen. Donadelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadelli passt de bal zonder na te denken. Dzieniszewski is nu in balbezit. Dzieniszewski geeft een lange en hoge pass. Placuszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki is nu in balbezit. Fall is nu in balbezit. Fall draait met de bal, schiet en ... Głód maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Krucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krucki geeft een hoge lob. Fall is nu in balbezit. Daar is Fall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fall schiet op doel. Głód verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Głód met een harde bal richting middenveld. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokotek begaat een overtreding. Kokotek krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Wierszewski probeert naar een medespeler te passen. Godzina rent richting de bal. Godzina passt de bal in één keer door. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki schiet op doel. Głód bokst de bal weg. Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Fall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - Gramy na Max 6:1

88e minuut.
Krucki passt de bal in één keer door. Fall rent richting de bal. Kwilecki rent richting de bal. Fall rent richting de bal. Fall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - Gramy na Max 7:1

90e minuut.
Wierszewski passt de bal zonder na te denken. Godzina is nu in balbezit. Godzina speelt de bal door. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 39%, Gramy na Max 61%.
JKS Olimpia Jeżów - Gramy na Max 7:1