Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Diamo
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3382
Diamo soarici
Duras Tactiek adrian
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
53.7 gemiddelde waardering 44.4
very good Schieten good
very good Passen good
good Verdedigen good


20e minuut.
Haluza onderschept slim de pass. Haluza passt de bal zonder na te denken. Dejerfy rent richting de bal. Dejerfy haalt uit met een fantastische trap. Turkovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - soarici 1:0

26e minuut.
Leyva speelt de bal door. Toledo rent richting de bal. Toledo passt de bal in één keer door. Poleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Patka passt de bal in één keer door. Ramaglie speelt de bal door. Dejerfy is nu in balbezit. Dejerfy schiet op doel. Turkovič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - soarici 2:0

42e minuut.
Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt geeft een hoge lob. Kolodžej heeft problemen om de bal te vangen. Banu is nu in balbezit. Banu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 35%, soarici 65%.
Diamo - soarici 2:0

60e minuut.
Klungelig pakt Banu de bal. Dejerfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Peier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dejerfy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramaglie wilt de vrije trap nemen. Turkovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Haluza speelt de bal door. Banu heeft problemen om de bal te vangen. Peier rent richting de bal. Dejerfy onderschept slim de pass. Dejerfy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Haluza geeft de bal voor. Banu kopt de bal weg. Peier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejerfy onderschept slim de pass. Dejerfy schiet op doel. Turkovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Burkhardt rent richting de bal. Burkhardt passt de bal in één keer door. Dejerfy rent richting de bal. Dejerfy draait met de bal, schiet en ... Turkovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - soarici 3:0

82e minuut.
Amprimo speelt de bal door. Burkhardt speelt de bal door. Dejerfy is nu in balbezit. Dejerfy schiet op doel. Turkovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - soarici 4:0

89e minuut.
Haluza passt de bal zonder na te denken. Burkhardt met een sublieme pass. Dejerfy rent richting de bal. Dejerfy haalt uit met een fantastische trap. Turkovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - soarici 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 30%, soarici 70%.
Diamo - soarici 5:0