Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tony Montana F.C. Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1569
Tony Montana F.C. Odontologia
winowin Tactiek 433 plus
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 21.1
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen weak


7e minuut.
Cahuana is nu in balbezit. Cahuana passt de bal zonder na te denken. Daşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşçı schiet op doel. Eyzaguirre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Zubek rent richting de bal. Pimienta is nu in balbezit. Zubek onderschept slim de pass. Zubek draait met de bal, schiet en ... Eyzaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Daşçı rent richting de bal. Zubek is nu in balbezit. Zubek passt de bal in één keer door. Daşçı rent richting de bal. Daşçı schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco speelt de bal door. Zubek met een sublieme pass. Daşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşçı draait met de bal, schiet en ... Eyzaguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Pimienta geeft een lange en hoge pass. Ferrari rent richting de bal. Ferrari geeft een lange en hoge pass. Daşçı rent richting de bal. Daşçı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bahamontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Medici rent richting de bal. Medici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hekert geeft een hoge lob. Cahuana is nu in balbezit. Cahuana met een sublieme pass. Daşçı rent richting de bal. Daşçı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cahuana verovert de bal door een tackle van achteren. Cahuana probeert naar een medespeler te passen. Daşçı heeft problemen om de bal te vangen. Medici rent richting de bal. Medici haalt uit met een fantastische trap. Eyzaguirre bokst de bal weg. Daşçı is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 1:0

36e minuut.
Daar is Medici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cahuana rent richting de bal. Hekert begaat een overtreding. Hekert krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cahuana rent richting de bal. Cahuana geeft een hoge lob. Magureguy heeft problemen om de bal te vangen. Zubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ferrari speelt de bal door. Vojvodić is nu in balbezit. Vojvodić met een sublieme pass. Carrier rent richting de bal. Carrier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ferrari probeert naar een medespeler te passen. Bahamontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamontes met een sublieme pass. Cahuana rent richting de bal. Cahuana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tony Montana F.C. 46%, Odontologia 54%.
Tony Montana F.C. - Odontologia 1:0

46e minuut.
Monje rent richting de bal. Ulloa verovert de bal door een tackle van achteren. Ulloa geeft de bal voor. Medici is nu in balbezit. Medici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Medici rent richting de bal. Medici probeert naar een medespeler te passen. Cahuana is nu in balbezit. Cahuana draait met de bal, schiet en ... Eyzaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 2:0

60e minuut.
Daar is Hekert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medici rent richting de bal. Cahuana is nu in balbezit. Cahuana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daşçı is nu in balbezit. Daşçı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 3:0

65e minuut.
Inworp. Mato komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vasconcellos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasconcellos geeft de bal voor. Zubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubek schiet op doel. Eyzaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palenzuela komt het veld opgelopen. Gloor komt het veld opgelopen. Dos Santos komt het veld opgelopen. Llofrin komt het veld opgelopen. Ceroni komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ferrari onderschept slim de pass. Ferrari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Palenzuela de bal. Zubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubek draait met de bal, schiet en ... Eyzaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Pacheco passt de bal in één keer door. Mato rent richting de bal. Daşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşçı draait met de bal, schiet en ... Eyzaguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 4:0

85e minuut.
Ceroni rent richting de bal. Albornoz onderschept slim de pass. Cahuana rent richting de bal. Cahuana geeft de bal voor. Daşçı krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tony Montana F.C. - Odontologia 5:0

88e minuut.
Bahamontes met een sublieme pass. Ceroni is nu in balbezit. Ceroni speelt de bal door. Klungelig pakt Monje de bal. Monje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tony Montana F.C. 39%, Odontologia 61%.
Tony Montana F.C. - Odontologia 5:0