Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Furolo FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2778
Furolos FC Bermeo FC
523 Tactiek Sala
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten average
average Passen very good
adequate Verdedigen good


14e minuut.
Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier passt de bal zonder na te denken. Costa Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez onderschept slim de pass. Gómez haalt uit met een fantastische trap. García de León bokst de bal weg.

26e minuut.
Hillmann rent richting de bal. Hillmann geeft de bal voor. Tocornal heeft problemen om de bal te vangen. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ... García de León probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Bărnuţiu met een harde bal richting middenveld. Gironès is nu in balbezit. Gómez begaat een overtreding. Gómez krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bosquier met een snelle inworp. Hillmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillmann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tocornal de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa Sena onderschept slim de pass. Bosquier is nu in balbezit. Hillmann is nu in balbezit. Hillmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furolos FC 40%, Bermeo FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Furolos FC - Bermeo FC 0:0

77e minuut.
Daar is Costa Sena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosquier speelt de bal door. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bărnuţiu rent richting de bal. Perez Sáenz onderschept slim de pass. Perez Sáenz passt de bal in één keer door. Husillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Husillos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hillmann rent richting de bal. Hillmann met een sublieme pass. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furolos FC - Bermeo FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furolos FC 45%, Bermeo FC 55%.
Furolos FC - Bermeo FC 0:1