Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xupa Cabra FC Gladintos F. C.
4141 Tactiek mais defesa
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 60.9
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Wieniawa met een sublieme pass. Chitaru speelt de bal door. Khistev heeft problemen om de bal te vangen. Khistev haalt uit met een fantastische trap. Căruţaşu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Gladintos F. C. 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Połącarz de bal. Zago probeert naar een medespeler te passen. Tetwin heeft problemen om de bal te vangen. Tetwin geeft een hoge lob. Brandsson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Xudatov passt de bal in één keer door. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Santos speelt de bal door. Khistev is nu in balbezit. Khistev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Skosogorienko speelt de bal door. Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin geeft een hoge lob. Ignácio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xupa Cabra FC - Gladintos F. C. 1:1

19e minuut.
Saldanha rent richting de bal. Saldanha geeft een lange en hoge pass. Ignácio kopt de bal weg. Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Gladintos F. C. 2:1

24e minuut.
Inworp. Saldanha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zago speelt de bal door. Brandsson is nu in balbezit. Brandsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Saldanha passt de bal in één keer door. Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandsson haalt uit met een fantastische trap. Peloza bokst de bal weg. Ignácio is nu in balbezit. Ignácio schiet op doel. Peloza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brandsson rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Gladintos F. C. 3:1

33e minuut.
Daar is Chitaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitaru passt de bal met de wreef. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa passt de bal zonder na te denken. Chitaru geeft een hoge lob. Căruţaşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos onderschept slim de pass. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Gladintos F. C. 3:2

35e minuut.
Dalkiewicz is nu in balbezit. Dalkiewicz geeft een lange en hoge pass. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa geeft de bal voor. Santos springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moceanu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Çiftçioğlu onderschept slim de pass. Çiftçioğlu geeft een lange en hoge pass. Wieniawa kopt de bal weg. Triboulet heeft problemen om de bal te vangen. Santos rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wieniawa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xupa Cabra FC - Gladintos F. C. 3:3

41e minuut.
Saldanha is nu in balbezit. Saldanha passt de bal zonder na te denken. Brandsson is nu in balbezit. Brandsson schiet op doel. Peloza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Gladintos F. C. 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xupa Cabra FC 48%, Gladintos F. C. 52%.
Xupa Cabra FC - Gladintos F. C. 4:3

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saldanha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zago geeft een hoge lob. Brandsson rent richting de bal. Brandsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Xudatov met de inworp. Rudowski is nu in balbezit. Zago begaat een overtreding. Rudowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rudowski kan niet meer verder spelen. Czajkowski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago passt de bal in één keer door. Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandsson haalt uit met een fantastische trap. Peloza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Gladintos F. C. 5:3

50e minuut.
Santos speelt de bal door. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa passt de bal met de wreef. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev schiet op doel. Căruţaşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Zago passt de bal zonder na te denken. Ignácio rent richting de bal. Xudatov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xudatov krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Klungelig pakt Ignácio de bal. Chitaru verovert de bal door een tackle van achteren. Chitaru passt de bal in één keer door. Brandsson is nu in balbezit. Brandsson haalt uit met een fantastische trap. Peloza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huanambal met een snelle inworp. Chitaru is nu in balbezit. Brandsson verovert de bal door een tackle van achteren. Brandsson draait met de bal, schiet en ... Peloza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Wieniawa kopt de bal weg. Daar is Triboulet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos haalt uit met een fantastische trap. Căruţaşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xupa Cabra FC - Gladintos F. C. 5:4

58e minuut.
Wieniawa heeft problemen om de bal te vangen. Huanambal verovert de bal door een tackle van achteren. Huanambal geeft een lange en hoge pass. Brandsson rent richting de bal. Brandsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Chitaru verovert de bal door een tackle van achteren. Chitaru passt de bal zonder na te denken. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa geeft de bal voor. Santos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Xudatov met een snelle inworp. Santos rent richting de bal. Santos geeft de bal voor. Khistev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Xudatov is nu in balbezit. Moceanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Xudatov de bal. Xudatov geeft een hoge lob. Khistev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Chitaru passt de bal met de wreef. Huanambal verovert de bal door een tackle van achteren. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa geeft een hoge lob. Khistev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Khistev rent richting de bal. Skosogorienko rent richting de bal. Khistev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Khistev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xupa Cabra FC 54%, Gladintos F. C. 46%.
Xupa Cabra FC - Gladintos F. C. 5:4