Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC MIHAESTI Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1969
FC MIHAESTI U Tibeni
forma Tactiek 433
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 25.7
very good Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen average


11e minuut.
Eremia passt de bal zonder na te denken. Grigorie is nu in balbezit. Gioga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gioga krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Gruia rent richting de bal. Gioga onderschept slim de pass. Gioga passt de bal met de wreef. Szczygłowski rent richting de bal. Szczygłowski schiet op doel. Tere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIHAESTI - U Tibeni 1:0

24e minuut.
Nistor probeert de bal met de borst te controleren. Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioga speelt de bal door. Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygłowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygłowski geeft de bal voor. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu passt de bal met de wreef. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berger rent richting de bal. Berger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIHAESTI - U Tibeni 2:0

35e minuut.
Daar is Berger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Simoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simoiu draait met de bal, schiet en ... Airinei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tere bokst de bal weg.

39e minuut.
Badea met een sublieme pass. Tryniszewski rent richting de bal. Tryniszewski speelt de bal door. Daar is Szczygłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczygłowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Chiran onderschept slim de pass. Chiran passt de bal in één keer door. Tryniszewski met een sublieme pass. Szczygłowski is nu in balbezit. Szczygłowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Grigorie passt de bal zonder na te denken. Tryniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryniszewski speelt de bal door. Szczygłowski rent richting de bal. Szczygłowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIHAESTI 27%, U Tibeni 73%.
FC MIHAESTI - U Tibeni 2:0

51e minuut.
Ciubuc rent richting de bal. Berger onderschept slim de pass. Berger probeert naar een medespeler te passen. Simoiu heeft problemen om de bal te vangen. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIHAESTI - U Tibeni 3:0

59e minuut.
Chiran kopt de bal weg. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieleszko begaat een overtreding. Mieleszko krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryniszewski is nu in balbezit. Tryniszewski speelt de bal door. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Winiecki passt de bal zonder na te denken. Szczygłowski rent richting de bal. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu haalt uit met een fantastische trap. Cestari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tryniszewski geeft een lange en hoge pass. Gioga rent richting de bal. Gioga met een sublieme pass. Berger is nu in balbezit. Berger schiet op doel. Tere bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gioga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tere speelt de bal door. Szczygłowski rent richting de bal. Szczygłowski draait met de bal, schiet en ... Tere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tryniszewski neemt de hoekschop. Simoiu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Cestari ... Strafschop! Cestari krijgt een gele kaart. Simoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simoiu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIHAESTI - U Tibeni 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIHAESTI 35%, U Tibeni 65%.
FC MIHAESTI - U Tibeni 4:0