Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grey Wolves FC Real City F.C.
DARKROOT_GARDEN2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
15% Spel op eigen helft 85%
59 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.4 gemiddelde waardering 19.2
formidable Schieten weak
formidable Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Tuerlinckx kopt de bal weg. Klungelig pakt Fratia de bal. Fratia passt de bal in één keer door. Hugon rent richting de bal. Hugon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx probeert naar een medespeler te passen. Hugon is nu in balbezit. Hugon schiet op doel. Ormeño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Kermans kopt de bal weg. Daar is Dumas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumas geeft een lange en hoge pass. Fratia is nu in balbezit. Fratia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hugon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hugon draait met de bal, schiet en ... Ormeño bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 1:0

7e minuut.
Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx passt de bal zonder na te denken. Kermans geeft een lange en hoge pass. Fratia heeft problemen om de bal te vangen. Fratia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tuerlinckx controleert de bal met de borst. Ormeño bokst de bal weg. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 2:0

8e minuut.
Vanroye rent richting de bal. Vanroye speelt de bal door. Echazu rent richting de bal. Fratia verovert de bal door een tackle van achteren. Fratia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avinou. Tuerlinckx is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kermans zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fratia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Titanes is nu in balbezit. Kermans onderschept slim de pass. Kermans geeft een lange en hoge pass. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 3:0

14e minuut.
Echazu probeert de bal aan de voet te houden. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echazu rent richting de bal. Fratia onderschept slim de pass. Fratia draait met de bal, schiet en ... Ormeño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Inworp. Kermans met een snelle inworp. Tuerlinckx geeft de bal voor. Fratia krijgt zijn hoofd ertegen. Ormeño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 4:0

17e minuut.
Marletta onderschept slim de pass. Marletta probeert naar een medespeler te passen. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dumas is nu in balbezit. Dumas passt de bal met de wreef. Kermans geeft een hoge lob. Fratia rent richting de bal. Fratia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 5:0

20e minuut.
Fratia rent richting de bal. Fratia geeft een lange en hoge pass. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 6:0

22e minuut.
Fratia rent richting de bal. Lawrence rent richting de bal. Hugon onderschept slim de pass. Hugon schiet op doel. Ormeño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 7:0

24e minuut.
Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx speelt de bal door. Hugon probeert naar een medespeler te passen. Fratia rent richting de bal. Fratia schiet op doel. Ormeño bokst de bal weg.

25e minuut.
Ormeño speelt de bal door. Dumas kopt de bal weg. Fratia is nu in balbezit. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fratia is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 8:0

29e minuut.
Raminho is nu in balbezit. Tuerlinckx onderschept slim de pass. Tuerlinckx speelt de bal door. Fratia is nu in balbezit. Fratia haalt uit met een fantastische trap. Ormeño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 9:0

33e minuut.
Hugon geeft de bal voor. Raminho kopt de bal weg. Hugon rent richting de bal. Hugon geeft de bal voor. Tuerlinckx springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 10:0

34e minuut.
Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugon is nu in balbezit. Hugon probeert naar een medespeler te passen. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia haalt uit met een fantastische trap. Ormeño bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 11:0

37e minuut.
Hugon kopt de bal weg. Fratia is nu in balbezit. Hugon geeft de bal voor. Tuerlinckx maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 12:0

37e minuut.
Titanes probeert naar een medespeler te passen. Vanroye heeft problemen om de bal te vangen. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tuerlinckx geeft een lange en hoge pass. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia haalt uit met een fantastische trap. Savunur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 13:0

39e minuut.
Fratia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Titanes. Fratia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dumas met een snel genomen vrije trap. Tuerlinckx heeft problemen om de bal te vangen. Tuerlinckx haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dumas rent richting de bal. Dumas passt de bal in één keer door. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans geeft een hoge lob. Tuerlinckx maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 14:0

43e minuut.
Fratia kopt de bal weg. Daar is Raminho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fratia is nu in balbezit. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 15:0

45e minuut.
Kermans met een snelle inworp. Dumas rent richting de bal. Dumas passt de bal met de wreef. Fratia rent richting de bal. Fratia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grey Wolves FC 13%, Real City F.C. 87%.
Grey Wolves FC - Real City F.C. 16:0

46e minuut.
Hugon speelt de bal door. Dumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugon probeert naar een medespeler te passen. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia schiet op doel. Ormeño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 17:0

50e minuut.
Dumas met de inworp. Hugon is nu in balbezit. Hugon geeft een lange en hoge pass. Tuerlinckx krijgt zijn hoofd ertegen. Ormeño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 18:0

51e minuut.
Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans passt de bal met de wreef. Hugon speelt de bal door. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Fratia probeert de bal aan de voet te houden. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans passt de bal zonder na te denken. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 19:0

56e minuut.
Raminho geeft een lange en hoge pass. Marletta kopt de bal weg. Dumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumas geeft de bal voor. Fratia springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kermans probeert de bal met de borst te controleren. Kermans passt de bal met de wreef. Tuerlinckx is nu in balbezit. Fratia rent richting de bal. Fratia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 20:0

61e minuut.
Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans geeft de bal voor. Raminho heeft problemen om de bal te vangen. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kermans geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hugon kopt de bal weg. Dumas geeft een hoge lob. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fratia is nu in balbezit. Fratia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 21:0

63e minuut.
Titanes passt de bal met de wreef. Høgås rent richting de bal. Fratia onderschept slim de pass. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ormeño trapt de bal weg. Kermans speelt de bal door. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Fratia verovert de bal door een tackle van achteren. Fratia passt de bal zonder na te denken. Hugon is nu in balbezit. Hugon schiet op doel. Ormeño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 22:0

66e minuut.
Arismendi geeft de bal voor. Fratia rent richting de bal. Fratia speelt de bal door. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fratia heeft problemen om de bal te vangen. Fratia probeert naar een medespeler te passen. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 23:0

69e minuut.
Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx passt de bal in één keer door. Hugon geeft een lange en hoge pass. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 24:0

73e minuut.
Kermans geeft de bal voor. Savunur kopt de bal weg. Tuerlinckx probeert naar een medespeler te passen. Fratia heeft problemen om de bal te vangen. Fratia schiet op doel. Ormeño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kermans met een sublieme pass. Daar is Dumas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumas met een sublieme pass. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 25:0

76e minuut.
Tuerlinckx probeert naar een medespeler te passen. Hugon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugon passt de bal met de wreef. Daar is Fratia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fratia schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Fratia de bal. Hugon is nu in balbezit. Hugon passt de bal in één keer door. Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia haalt uit met een fantastische trap. Ormeño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 26:0

82e minuut.
Kermans heeft problemen om de bal te vangen. Kermans geeft een hoge lob. Fratia rent richting de bal. Fratia schiet op doel. Ormeño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grey Wolves FC - Real City F.C. 27:0

87e minuut.
Dumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumas geeft de bal voor. Savunur heeft problemen om de bal te vangen. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Fratia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratia passt de bal in één keer door. Hugon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugon schiet op doel. Ormeño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grey Wolves FC 17%, Real City F.C. 83%.
Grey Wolves FC - Real City F.C. 27:0