Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: C.F Blancos Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4512
C.F Blancos Dzikie Kaczki
Trening Tactiek ddeeff
44% Balbezit 56%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 67
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 48.5
zwak Schieten formidabel
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Móricz rent richting de bal. Liland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauron bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauron met een sublieme pass. Visigalli is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Visigalli rent richting de bal. Visigalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:1

4e minuut.
Şipoş probeert naar een medespeler te passen. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Visigalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Visigalli draait met de bal, schiet en ... Dupont probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Inworp. Şipoş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kempiński rent richting de bal. Kempiński draait met de bal, schiet en ... Dupont maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:2

6e minuut.
Pastorczyk passt de bal zonder na te denken. Delikatny bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Şipoş zal de hoekschop nemen. Visigalli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dętka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mauron met de inworp. Móricz rent richting de bal. Móricz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Móricz is nu in balbezit. Móricz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:3

8e minuut.
Mauron met de inworp. Klungelig pakt Móricz de bal. Móricz speelt de bal door. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli haalt uit met een fantastische trap. Dupont bokst de bal weg. Móricz speelt de bal door. Visigalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Visigalli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Şipoş rent richting de bal. Şipoş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Şipoş rent richting de bal. Şipoş passt de bal in één keer door. Visigalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Visigalli haalt uit met een fantastische trap. Dupont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:4

12e minuut.
Inworp. Mauron met een snelle inworp. Móricz probeert naar een medespeler te passen. Visigalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Visigalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:5

13e minuut.
Pastorczyk is nu in balbezit. Pastorczyk passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Falczyk de bal onder controle te krijgen. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński haalt uit met een fantastische trap. Dupont verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Mauron schiet op doel. Na een snelle pass probeert Visigalli de bal onder controle te krijgen. Dupont werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:6

15e minuut.
Klungelig pakt Walkiewicz de bal. Walkiewicz speelt de bal door. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli draait met de bal, schiet en ... Dupont maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:7

19e minuut.
Walkiewicz is nu in balbezit. Walkiewicz passt de bal zonder na te denken. Visigalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Visigalli haalt uit met een fantastische trap. Dupont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:8

20e minuut.
Pastorczyk speelt de bal door. Liland is nu in balbezit. Móricz onderschept slim de pass. Visigalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Visigalli schiet op doel. Dupont verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:9

24e minuut.
Kempiński probeert naar een medespeler te passen. Mauron probeert naar een medespeler te passen. Visigalli rent richting de bal. Visigalli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:10

25e minuut.
Leszko is nu in balbezit. Móricz onderschept slim de pass. Móricz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Visigalli de bal onder controle te krijgen. Paal! Visigalli is nu in balbezit. Visigalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:11

28e minuut.
Inworp. Şipoş met de inworp. Kempiński met een sublieme pass. Mauron is nu in balbezit. Mauron schiet op doel. Dupont verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:12

30e minuut.
Inworp. Mauron met een snelle inworp. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Móricz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:13

31e minuut.
Dętka geeft een lange en hoge pass. Şipoş heeft problemen om de bal te vangen. Şipoş met een sublieme pass. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli haalt uit met een fantastische trap. Dupont bokst de bal weg.

32e minuut.
Dupont trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mauron met een snelle inworp. Móricz is nu in balbezit. Móricz schiet op doel. Dupont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Móricz rent richting de bal. Móricz passt de bal met de wreef. Kempiński heeft problemen om de bal te vangen. Kempiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mauron met een snelle inworp. Klungelig pakt Móricz de bal. Móricz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:14

35e minuut.
Şipoş is nu in balbezit. Şipoş passt de bal in één keer door. Visigalli rent richting de bal. Visigalli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kempiński onderschept slim de pass. Kempiński speelt de bal door. Hejmej rent richting de bal. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dupont speelt de bal door. Inworp. Mauron met een snelle inworp. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Móricz draait met de bal, schiet en ... Dupont bokst de bal weg.

39e minuut.
Hejmej speelt de bal door. Mauron probeert naar een medespeler te passen. Visigalli rent richting de bal. Visigalli schiet op doel. Dupont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:15

41e minuut.
Pastorczyk rent richting de bal. Pastorczyk passt de bal met de wreef. Delikatny probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Visigalli de bal. Visigalli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kempiński passt de bal zonder na te denken. Azulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Azulewicz met een sublieme pass. Visigalli rent richting de bal. Visigalli schiet op doel. Dupont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Móricz is nu in balbezit. Móricz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:16

45e minuut.
Mauron bereikt de bal nog maar net als eerste. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Visigalli rent richting de bal. Visigalli haalt uit met een fantastische trap. Dupont probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F Blancos 94%, Dzikie Kaczki 6%.
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:17

46e minuut.
Azulewicz met een sublieme pass. Visigalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Visigalli de bal. Visigalli draait met de bal, schiet en ... Dupont probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:18

47e minuut.
Daar is Mauron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mauron speelt de bal door. Visigalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński rent richting de bal. Kempiński probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Şipoş met een snelle inworp. Kempiński rent richting de bal. Delikatny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kempiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Visigalli neemt de penalty, wat een uithaal! Dupont verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Zębicki rent richting de bal. Zębicki speelt de bal door. Şipoş met een sublieme pass. Visigalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Visigalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:19

55e minuut.
Klungelig pakt Falczyk de bal. Inworp. Şipoş met de inworp. Kempiński kan de bal niet met de borst controleren. Kempiński draait met de bal, schiet en ... Dupont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Dupont speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şipoş met een snelle inworp. Kempiński probeert de bal met de borst te controleren. Kempiński draait met de bal, schiet en ... Dupont bokst de bal weg.

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dupont niet meer kan verder spelen. Śmietanka komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kempiński speelt de bal door. Zębicki probeert naar een medespeler te passen. Visigalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Visigalli haalt uit met een fantastische trap. Śmietanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:20

59e minuut.
Kempiński met een sublieme pass. Walkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkiewicz passt de bal in één keer door. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli schiet op doel. Śmietanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:21

61e minuut.
Şipoş passt de bal zonder na te denken. Mauron probeert naar een medespeler te passen. Kempiński rent richting de bal. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Delikatny geeft een hoge lob. Şipoş speelt de bal door. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli schiet op doel. Śmietanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Móricz rent richting de bal. Móricz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:22

66e minuut.
Kempiński is nu in balbezit. Kempiński passt de bal met de wreef. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:23

69e minuut.
Kempiński rent richting de bal. Kempiński speelt de bal door. Şipoş speelt de bal door. Visigalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Visigalli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Móricz rent richting de bal. Móricz draait met de bal, schiet en ... Śmietanka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:24

70e minuut.
Kempiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kempiński probeert naar een medespeler te passen. Visigalli rent richting de bal. Visigalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:25

72e minuut.
Dętka geeft een lange en hoge pass. Walkiewicz rent richting de bal. Walkiewicz passt de bal met de wreef. Visigalli heeft problemen om de bal te vangen. Visigalli haalt uit met een fantastische trap. Śmietanka bokst de bal weg. Kempiński rent richting de bal. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:26

74e minuut.
Pastorczyk is nu in balbezit. Pastorczyk passt de bal in één keer door. Inworp. Kempiński met een snelle inworp. Şipoş met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mauron met de inworp. Móricz kan de bal niet met de borst controleren. Móricz met een sublieme pass. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej geeft de bal voor. Śmietanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Visigalli rent richting de bal. Visigalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:27

77e minuut.
Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński speelt de bal door. Klungelig pakt Visigalli de bal. Visigalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:28

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Móricz met een snelle inworp. Şipoş speelt de bal door. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli schiet op doel. Śmietanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kempiński rent richting de bal. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:29

80e minuut.
Kempiński kan de bal niet met de borst controleren. Kempiński passt de bal in één keer door. Visigalli rent richting de bal. Visigalli haalt uit met een fantastische trap. Śmietanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:30

82e minuut.
Walkiewicz is nu in balbezit. Walkiewicz passt de bal met de wreef. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli haalt uit met een fantastische trap. Śmietanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:31

83e minuut.
Mauron probeert naar een medespeler te passen. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli schiet op doel. Śmietanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:32

85e minuut.
Doeltrap. Śmietanka trapt de bal weg. Inworp. Mauron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Móricz probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Inworp. Mauron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Móricz probeert naar een medespeler te passen. Visigalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Visigalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:33

90e minuut.
Şipoş probeert naar een medespeler te passen. Móricz is nu in balbezit. Mauron rent richting de bal. Visigalli rent richting de bal. Visigalli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F Blancos 93%, Dzikie Kaczki 7%.
C.F Blancos - Dzikie Kaczki 0:33