Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: cuna del Campeon del S.XX
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 6008
carbonero-querido La Carré
B1 Tactiek Carré343
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 40.6
excellent Schieten weak
very good Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Amarillo is nu in balbezit. Juanicó onderschept slim de pass. Juanicó passt de bal zonder na te denken. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - La Carré 1:0

4e minuut.
Avaroa speelt de bal door. Juanicó bereikt de bal nog maar net als eerste. Juanicó probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - La Carré 2:0

6e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gato rent richting de bal. Gato met een sublieme pass. Juanicó is nu in balbezit. Juanicó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - La Carré 3:0

8e minuut.
Amarillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce De León geeft de bal voor. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... Ríos bokst de bal weg.

14e minuut.
Gato met een snelle inworp. Vignolo is nu in balbezit. Vignolo geeft de bal voor. Savio geeft een hoge lob. Santos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ochiuzzi passt de bal met de wreef. Gato met een sublieme pass. Santos probeert naar een medespeler te passen. Juanicó bereikt de bal nog maar net als eerste. Juanicó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gato probeert naar een medespeler te passen. Mazzari is nu in balbezit. Mazzari passt de bal met de wreef. Avaroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Avaroa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Avaroa is nu in balbezit. Avaroa met een sublieme pass. Juanicó bereikt de bal nog maar net als eerste. Juanicó haalt uit met een fantastische trap. Ríos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
carbonero-querido - La Carré 4:0

40e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gato rent richting de bal. Gato passt de bal in één keer door. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Faral is nu in balbezit. Ochiuzzi begaat een overtreding. Faral raakt geblesseerd tijdens het duel. García Elbal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carbonero-querido 31%, La Carré 69%.
carbonero-querido - La Carré 4:0

49e minuut.
Antequera is nu in balbezit. Avaroa verovert de bal door een tackle van achteren. Amarillo begaat een overtreding. Amarillo krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Coscia rent richting de bal. Coscia geeft een hoge lob. Pretto kopt de bal weg. Avaroa rent richting de bal. Avaroa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Coscia rent richting de bal. Coscia geeft een hoge lob. Gestido kopt de bal weg. Ochiuzzi rent richting de bal. Ochiuzzi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Faral rent richting de bal. Faral passt de bal in één keer door. Sone is nu in balbezit. Ugarte onderschept slim de pass. Ugarte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mazzari kopt de bal weg. Ochiuzzi heeft problemen om de bal te vangen. Ochiuzzi geeft een lange en hoge pass. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel. Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coscia bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscia geeft de bal voor. Gestido kopt de bal weg. Avaroa rent richting de bal. Avaroa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gato passt de bal zonder na te denken. Ochiuzzi rent richting de bal. Ochiuzzi passt de bal zonder na te denken. Juanicó bereikt de bal nog maar net als eerste. Juanicó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carbonero-querido 32%, La Carré 68%.
carbonero-querido - La Carré 4:0