Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-17 14:00
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Mare del Caos
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
The Slayers © F.C. Rapid Bucuresti
Test 4132 2w Tactiek pancu
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
69.8 gemiddelde waardering 76.7
formidable Schieten outstanding
excellent Passen incredible
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Budiarto met een sublieme pass. Lasagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiater tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiater krijgt een gele kaart. Lasagno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vladu komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Noworyta rent richting de bal. Noworyta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Slayers © - F.C. Rapid Bucuresti 0:1

9e minuut.
Goncalves is nu in balbezit. Chirilă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goncalves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goncalves legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mascio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Slayers © - F.C. Rapid Bucuresti 1:1

12e minuut.
Luque is nu in balbezit. Luque speelt de bal door. Vladu is nu in balbezit. Vladu geeft de bal voor. Lasagno maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Səmədli de bal. Bešević met een sublieme pass. Wiater rent richting de bal. Wiater geeft de bal voor. Goncalves kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dică is nu in balbezit. Dică geeft een lange en hoge pass. Inworp. Budiarto met een snelle inworp. Vladu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żydło bokst de bal weg.

29e minuut.
Budiarto speelt de bal door. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Casadio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Noworyta raakt geblesseerd tijdens het duel. Lasagno neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Səmədli passt de bal in één keer door. Goncalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Goncalves geeft een hoge lob. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Vladu geeft een lange en hoge pass. Lasagno is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cristóbal. Cristóbal krijgt een gele kaart. Lasagno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lasagno komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vladu met een sublieme pass. Budiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiarto passt de bal in één keer door. Lasagno is nu in balbezit. Lasagno schiet op doel. Żydło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Slayers © 66%, F.C. Rapid Bucuresti 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Slayers © - F.C. Rapid Bucuresti 1:1

46e minuut.
Villafane komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Thomsen is nu in balbezit. Thomsen geeft een lange en hoge pass. Galdino Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Əzizbəyli rent richting de bal. Əzizbəyli geeft een hoge lob. Mascio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goncalves is nu in balbezit. Goncalves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Slayers © - F.C. Rapid Bucuresti 2:1

51e minuut.
Noworyta controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fourcade komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mossoró stond buitenspel. Wilczyński komt het veld opgelopen. Calzadilla komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Miszczak komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Vladu probeert de bal met de borst te controleren. Vladu probeert naar een medespeler te passen. Budiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiarto geeft een hoge lob. Lasagno springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bešević speelt de bal door. Budiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiarto geeft de bal voor. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Slayers © 67%, F.C. Rapid Bucuresti 33%.
The Slayers © - F.C. Rapid Bucuresti 2:1