Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:38
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Gregor Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3789
Gregor Rybnik Jezus żyje!
343 Tactiek nowa def
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38 gemiddelde waardering 50.5
matig Schieten solide
matig Passen solide
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Bombel is nu in balbezit. Langfermann onderschept slim de pass. Langfermann probeert naar een medespeler te passen. Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierewicz draait met de bal, schiet en ... Konowalski bokst de bal weg. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Jezus żyje! 0:1

8e minuut.
Mamet kopt de bal weg. Stoychev met een sublieme pass. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Konowalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Śruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios is nu in balbezit. Berrios speelt de bal door. Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierewicz haalt uit met een fantastische trap. Konowalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Janus is nu in balbezit. Janus passt de bal in één keer door. Gumiński is nu in balbezit. Gumiński haalt uit met een fantastische trap. Misiek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gregor Rybnik - Jezus żyje! 1:1

25e minuut.
Kuśnierewicz speelt de bal door. Kabella is nu in balbezit. Janus begaat een overtreding. Janus krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Stoychev geeft de bal voor. Daar is Śruba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langfermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Langfermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Jezus żyje! 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 56%, Jezus żyje! 44%.
Gregor Rybnik - Jezus żyje! 1:2

64e minuut.
Klungelig pakt Langfermann de bal. Langfermann passt de bal zonder na te denken. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Jezus żyje! 1:3

78e minuut.
Lehter probeert naar een medespeler te passen. Spaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaić geeft een lange en hoge pass. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Konowalski bokst de bal weg. Teodorovici geeft een lange en hoge pass. Paal! Konowalski bokst de bal weg. Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Jezus żyje! 1:4

80e minuut.
Berrios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoychev rent richting de bal. Stoychev met een sublieme pass. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Jezus żyje! 1:5

83e minuut.
Lehter is nu in balbezit. Nykiś onderschept slim de pass. Nykiś passt de bal in één keer door. Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński draait met de bal, schiet en ... Misiek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

85e minuut.
Langfermann is nu in balbezit. Langfermann passt de bal in één keer door. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Jezus żyje! 1:6

86e minuut.
Śruba is nu in balbezit. Śruba geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Berrios de bal onder controle te krijgen. Langfermann rent richting de bal. Langfermann schiet op doel. Konowalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Jezus żyje! 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 59%, Jezus żyje! 41%.
Gregor Rybnik - Jezus żyje! 1:7