Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Granturismo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8891
Granturismo Hullámfarkasok
Bari_sarkos_Red Tactiek Sarok3
68% Balbezit 32%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68 gemiddelde waardering 40
outstanding Schieten adequate
very good Passen solid
very good Verdedigen weak


5e minuut.
Souleymane Fall rent richting de bal. Souleymane Fall passt de bal zonder na te denken. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac onderschept slim de pass. Stojanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 1:0

10e minuut.
Di Tuccio passt de bal in één keer door. Bártfay speelt de bal door. Chiţac is nu in balbezit. Klungelig pakt Chiţac de bal. Chiţac haalt uit met een fantastische trap. Sidibe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 2:0

12e minuut.
Naves probeert naar een medespeler te passen. Tchuco heeft problemen om de bal te vangen. Stojanac verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Sidibe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 3:0

14e minuut.
Stojanac onderschept slim de pass. Stojanac passt de bal met de wreef. Chiţac rent richting de bal. Klungelig pakt Chiţac de bal. Chiţac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csuha met een snelle inworp. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini haalt uit met een fantastische trap. Sidibe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 4:0

21e minuut.
Tchuco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Naves de bal. Stojanac verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 5:0

22e minuut.
Gawlo komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Stojanac speelt de bal door. Sinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinopoulos geeft een hoge lob. Stojanac rent richting de bal. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Szíjjártó rent richting de bal. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Szíjjártó bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bártfay passt de bal in één keer door. Sané is nu in balbezit. Chiţac verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţac haalt uit met een fantastische trap. Gawlo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Stojanac met de inworp. Bouba Khadam probeert naar een medespeler te passen. Tchuco is nu in balbezit. Stojanac verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 6:0

33e minuut.
Daar is Gawlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawlo met een sublieme pass. Csuha kopt de bal weg. Klungelig pakt Stojanac de bal. Stojanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 7:0

35e minuut.
Stojanac onderschept slim de pass. Stojanac heeft problemen om de bal te vangen. Diagne-Faye begaat een overtreding. Stojanac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stojanac wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Clavero Prados geeft een hoge lob. Chiţac kopt de bal weg. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 8:0

45e minuut.
Inworp. Assane Guèye komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granturismo 34%, Hullámfarkasok 66%.
Granturismo - Hullámfarkasok 8:0

50e minuut.
Assane Guèye geeft de bal voor. Naves kopt de bal weg. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac schiet op doel. Gawlo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 9:0

54e minuut.
Inworp. Di Tuccio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stojanac rent richting de bal. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Gawlo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 10:0

60e minuut.
Mikucki rent richting de bal. Mikucki geeft een lange en hoge pass. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 11:0

69e minuut.
Inworp. Souleymane Fall met een snelle inworp. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac rent richting de bal. Stojanac haalt uit met een fantastische trap. Gawlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Garlobo rent richting de bal. Garlobo geeft een lange en hoge pass. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 12:0

75e minuut.
Sinopoulos speelt de bal door. Stojanac rent richting de bal. Stojanac probeert naar een medespeler te passen. Di Tuccio is nu in balbezit. Di Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Gawlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Stojanac rent richting de bal. Stojanac met een sublieme pass. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 13:0

84e minuut.
Mikucki speelt de bal door. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac heeft problemen om de bal te vangen. Chiţac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 14:0

86e minuut.
Stojanac verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Di Tuccio de bal. Di Tuccio draait met de bal, schiet en ... Gawlo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinopoulos geeft een lange en hoge pass. Stojanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanac heeft problemen om de bal te vangen. Stojanac schiet op doel. Gawlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stojanac is nu in balbezit. Paal! Stojanac is nu in balbezit. Stojanac draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granturismo 44%, Hullámfarkasok 56%.
Granturismo - Hullámfarkasok 15:0