Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Acute Meadow Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2213
Kiepski Team X_Men
bee Tactiek ju
48% Balbezit 52%
28% Spel op eigen helft 72%
43 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
67.8 gemiddelde waardering 34.5
incredible Schieten adequate
formidable Passen average
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Pantoni geeft de bal voor. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández passt de bal zonder na te denken. Záveský is nu in balbezit. Záveský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Rico speelt de bal door. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández passt de bal in één keer door. Záveský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záveský geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fernández raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nichifor komt het veld opgelopen. Mruczek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - X_Men 1:0

7e minuut.
Nichifor geeft een lange en hoge pass. Thái Minh probeert de bal aan de voet te houden. Mruczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mruczek schiet op doel. Minh Khang probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klárik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Záveský maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Duy Bảo geeft een lange en hoge pass. Rico met een sublieme pass. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor geeft een hoge lob. Záveský springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Thế Anh rent richting de bal. Thế Anh geeft de bal voor. Klárik geeft de bal voor. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Karaś speelt de bal door. Anh Hưng probeert naar een medespeler te passen. Rico geeft een hoge lob. Klungelig pakt Záveský de bal. Záveský krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Lazzarini met een sublieme pass. Klungelig pakt Nichifor de bal. Nichifor speelt de bal door. Záveský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záveský draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Rico probeert naar een medespeler te passen. Nichifor rent richting de bal. Nichifor probeert naar een medespeler te passen. Záveský is nu in balbezit. Záveský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - X_Men 2:0

19e minuut.
Klárik rent richting de bal. Klárik passt de bal zonder na te denken. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek schiet op doel. Quang Trường werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - X_Men 3:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klárik met een snelle inworp. Klungelig pakt Rico de bal. Rico geeft de bal voor. Záveský krijgt zijn hoofd ertegen. Quang Trường bokst de bal weg.

22e minuut.
Klárik rent richting de bal. Klárik passt de bal in één keer door. Mruczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mruczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - X_Men 4:0

23e minuut.
Pantoni rent richting de bal. Pantoni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Minh Khang de bal. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Anh Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico passt de bal zonder na te denken. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Thanh Trung geeft een hoge lob. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek passt de bal in één keer door. Záveský rent richting de bal. Záveský schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Nichifor met een snelle inworp. Rico probeert de bal met de borst te controleren. Nghĩa Dũng rent richting de bal. Rico verovert de bal door een tackle van achteren. Rico geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Pantoni rent richting de bal. Pantoni speelt de bal door. Nichifor rent richting de bal. Nichifor geeft de bal voor. Mruczek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - X_Men 5:0

31e minuut.
Thanh Trung is nu in balbezit. Thanh Trung geeft de bal voor. Inworp. Klárik met een snelle inworp. Rico geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Záveský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záveský haalt uit met een fantastische trap. Quang Trường werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - X_Men 6:0

32e minuut.
Klárik verovert de bal door een tackle van achteren. Klárik geeft een hoge lob. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek schiet op doel. Quang Trường probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - X_Men 7:0

33e minuut.
Mruczek passt de bal in één keer door. Lapsa is nu in balbezit. Klárik geeft de bal voor. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - X_Men 8:0

34e minuut.
Nichifor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rico is nu in balbezit. Rico geeft de bal voor. Záveský maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Thanh Trung is nu in balbezit. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek geeft een hoge lob. Záveský springt en kopt de bal. Quang Trường maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - X_Men 9:0

40e minuut.
Thanh Trung geeft een hoge lob. Inworp. Klárik met de inworp. Rico geeft een lange en hoge pass. Mruczek springt en kopt de bal. Quang Trường bokst de bal weg.

43e minuut.
Anh Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Záveský rent richting de bal. Záveský met een sublieme pass. Mruczek rent richting de bal. Mruczek haalt uit met een fantastische trap. Quang Trường bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klárik neemt de hoekschop. Záveský springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Daar is Mruczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Bảo is nu in balbezit. Mruczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mruczek draait met de bal, schiet en ... Quang Trường probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - X_Men 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiepski Team 22%, X_Men 78%.
Kiepski Team - X_Men 10:0

46e minuut.
Klárik rent richting de bal. Klárik geeft een lange en hoge pass. Záveský krijgt zijn hoofd ertegen. Mruczek rent richting de bal. Mruczek haalt uit met een fantastische trap. Quang Trường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - X_Men 11:0

48e minuut.
Záveský rent richting de bal. Záveský geeft een hoge lob. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Nichifor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thế Anh kan de bal niet met de borst controleren. Záveský is nu in balbezit. Záveský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - X_Men 12:0

53e minuut.
Rico geeft een lange en hoge pass. Záveský kopt de bal weg. Daar is Duy Bảo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - X_Men 13:0

55e minuut.
Klárik geeft een hoge lob. Mruczek rent richting de bal. Záveský rent richting de bal. Záveský haalt uit met een fantastische trap. Quang Trường werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - X_Men 14:0

60e minuut.
Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Nichifor met de inworp. Záveský kan de bal niet met de borst controleren. Záveský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Karaś geeft de bal voor. Záveský heeft problemen om de bal te vangen. Minh Khang rent richting de bal. Mruczek rent richting de bal. Mruczek haalt uit met een fantastische trap. Quang Trường bokst de bal weg. Záveský rent richting de bal. Záveský haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Klárik kopt de bal weg. Rico rent richting de bal. Rico probeert naar een medespeler te passen. Záveský rent richting de bal. Záveský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rico rent richting de bal. Rico passt de bal zonder na te denken. Klárik geeft de bal voor. Mruczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mruczek haalt uit met een fantastische trap. Quang Trường bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klárik neemt de hoekschop. Záveský rent richting de bal. Záveský schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor geeft een hoge lob. Daar is Thanh Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek haalt uit met een fantastische trap. Quang Trường kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Minh Khang geeft een hoge lob. Rico is nu in balbezit. Hoàng Nam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hoàng Nam krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Nichifor geeft de bal voor. Duy Bảo heeft problemen om de bal te vangen. Záveský is nu in balbezit. Záveský schiet op doel. Quang Trường werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiepski Team - X_Men 15:0

90e minuut.
Duy Bảo is nu in balbezit. Duy Bảo met een sublieme pass. Mruczek heeft problemen om de bal te vangen. Mruczek schiet op doel. Záveský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiepski Team 34%, X_Men 66%.
Kiepski Team - X_Men 15:0