Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:19
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Pri-Pri Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1250
Pri-Pri Huế FC
luca 343 Tactiek AAA1
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.7 gemiddelde waardering 32.7
excellent Schieten average
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Tyszkiewicz rent richting de bal. Słuszka onderschept slim de pass. Arocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz onderschept slim de pass. Rębacz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hataylıoğlu geeft een hoge lob. Nienartowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nienartowicz geeft een hoge lob. Arzoglou met een sublieme pass. Daar is Arocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Klungelig pakt Quang Tú de bal. Rubbia is nu in balbezit. Rubbia met een sublieme pass. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Raif Denktaş passt de bal zonder na te denken. Rębacz is nu in balbezit. Rębacz passt de bal met de wreef. Gawryszewski is nu in balbezit. Gawryszewski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Arocha onderschept slim de pass. Arocha geeft een hoge lob. Radini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Barbon speelt de bal door. Radini rent richting de bal. Radini met een sublieme pass. Nienartowicz is nu in balbezit. Nienartowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - Huế FC 1:0

40e minuut.
Nienartowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rubbia de bal. Rubbia passt de bal met de wreef. Daar is Tyszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Papalyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Raif Denktaş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tyszkiewicz is nu in balbezit. Tyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Quốc Hải werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - Huế FC 2:0

43e minuut.
Inworp. Radini met een snelle inworp. Casavilca is nu in balbezit. Tyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - Huế FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pri-Pri 22%, Huế FC 78%.
Pri-Pri - Huế FC 3:0

46e minuut.
Trombadore komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Słuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Słuszka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trombadore met een snelle inworp. Rębacz geeft de bal voor. Quốc Hải probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Casavilca kopt de bal weg. Barbon met een sublieme pass. Radini met een sublieme pass. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Raif Denktaş is nu in balbezit. Raif Denktaş passt de bal in één keer door. Rębacz is nu in balbezit. Rębacz haalt uit met een fantastische trap. Quốc Hải probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - Huế FC 4:0

57e minuut.
Casavilca rent richting de bal. Casavilca probeert naar een medespeler te passen. Quang Hữu speelt de bal door. Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Radini met een sublieme pass. Gawryszewski is nu in balbezit. Gawryszewski passt de bal zonder na te denken. Tyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - Huế FC 5:0

60e minuut.
Simashko komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maffeis komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Quang Hữu probeert naar een medespeler te passen. Raif Denktaş rent richting de bal. Raif Denktaş probeert naar een medespeler te passen. Simashko rent richting de bal. Simashko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pri-Pri - Huế FC 6:0

74e minuut.
Klungelig pakt Arzoglou de bal. Gawryszewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arzoglou. Arzoglou krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Arocha geeft de bal voor. Papalyan is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quang Tú zal de hoekschop nemen. Papalyan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kırıkkalelioğlu rent richting de bal. Barbon rent richting de bal. Barbon geeft een hoge lob. Gawryszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski haalt uit met een fantastische trap. Quốc Hải bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pri-Pri 28%, Huế FC 72%.
Pri-Pri - Huế FC 6:0