Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:38
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Jeszcze Wygramy Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5109
Jeszcze Wygramy ADW Rafteam
utrzymanko_1 Tactiek Przejście
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
53 gemiddelde waardering 64
good Schieten outstanding
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Obitz passt de bal in één keer door. MacDowall rent richting de bal. MacDowall geeft een lange en hoge pass. Sadlok krijgt zijn hoofd ertegen. Tascău maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - ADW Rafteam 0:1

3e minuut.
Pająk passt de bal in één keer door. Hüseynov is nu in balbezit. Hüseynov geeft een hoge lob. Papała bereikt de bal nog maar net als eerste. Papała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Daar is MacDowall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacDowall met een sublieme pass. Sadlok rent richting de bal. Sadlok schiet op doel. Tascău probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - ADW Rafteam 0:2

18e minuut.
Inworp. Ljubojević met een snelle inworp. Sarvan rent richting de bal. Sarvan geeft een hoge lob. Landívar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pająk is nu in balbezit. Pająk geeft een hoge lob. Papała rent richting de bal. Papała draait met de bal, schiet en ... Tascău werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Papała bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karcıoğlu. Papała raakt geblesseerd tijdens het duel. Obitz met een snel genomen vrije trap. Papała maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - ADW Rafteam 0:3

23e minuut.
Karcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Papała is nu in balbezit. Vlachakis begaat een overtreding. Vlachakis krijgt een gele kaart. Papała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kleine met een snel genomen vrije trap. Kamionek is nu in balbezit. Papała verovert de bal door een tackle van achteren. Papała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kegne geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hüseynov met de inworp. Pająk geeft een lange en hoge pass. Papała springt en kopt de bal. Paal! Tascău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov geeft de bal voor. Papała is nu in balbezit. Papała schiet op doel. Tascău probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - ADW Rafteam 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeszcze Wygramy 59%, ADW Rafteam 41%.
Jeszcze Wygramy - ADW Rafteam 0:4

48e minuut.
Sadlok kopt de bal weg. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kegne begaat een overtreding. Kegne krijgt een gele kaart. Hüseynov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pająk wilt de vrije trap nemen. Tascău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Hüseynov probeert naar een medespeler te passen. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Papała bereikt de bal nog maar net als eerste. Papała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - ADW Rafteam 0:5

59e minuut.
MacDowall kopt de bal weg. Papała is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Finos. Finos krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pająk is nu in balbezit. Pająk passt de bal in één keer door. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok draait met de bal, schiet en ... Tascău werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - ADW Rafteam 0:6

72e minuut.
Bafas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pająk rent richting de bal. Pająk geeft een lange en hoge pass. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. Tascău probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bafas met een sublieme pass. Hüseynov geeft een hoge lob. Papała krijgt zijn hoofd ertegen. Tascău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Kleine kopt de bal weg. Pająk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pająk passt de bal met de wreef. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok draait met de bal, schiet en ... Tascău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Papała is nu in balbezit. Papała haalt uit met een fantastische trap. Tascău probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - ADW Rafteam 0:7

79e minuut.
Landívar probeert naar een medespeler te passen. Bafas heeft problemen om de bal te vangen. Kegne bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok draait met de bal, schiet en ... Tascău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Ljubojević met een sublieme pass. Landívar bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sarvan zal de hoekschop nemen. Rivero krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pająk met een sublieme pass. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov met een sublieme pass. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok draait met de bal, schiet en ... Tascău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Papała rent richting de bal. Papała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - ADW Rafteam 0:8

86e minuut.
Sarvan speelt de bal door. Landívar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pająk. Pająk krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Daar is Rivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleine onderschept slim de pass. Landívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Landívar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeszcze Wygramy - ADW Rafteam 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeszcze Wygramy 56%, ADW Rafteam 44%.
Jeszcze Wygramy - ADW Rafteam 1:8