Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:30
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: gradski park Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4926
gradski park tandrcak
non Tactiek f-1
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
29.1 gemiddelde waardering 53.5
average Schieten incredible
weak Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Catela met een sublieme pass. Baković bereikt de bal nog maar net als eerste. Baković geeft een hoge lob. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arcidiaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcidiaco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Baković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 0:1

3e minuut.
Daar is Simić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šubarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baković verovert de bal door een tackle van achteren. Grubješić rent richting de bal. Grubješić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bakiu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Rogoveanu onderschept slim de pass. Rogoveanu geeft een lange en hoge pass. Trifunović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baljak de bal onder controle te krijgen. Rogoveanu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Baković rent richting de bal. Baković passt de bal met de wreef. Grubješić rent richting de bal. Grubješić schiet op doel. Bakiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 0:2

31e minuut.
Klungelig pakt Arcidiaco de bal. Arcidiaco passt de bal zonder na te denken. Grubješić rent richting de bal. Grubješić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trifunović de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Catela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baković maakt een snoekduik en kopt de bal. Bakiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grubješić rent richting de bal. Grubješić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 0:3

33e minuut.
Veselinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselinović probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Baljak de bal onder controle te krijgen. Arcidiaco is nu in balbezit. Arcidiaco haalt uit met een fantastische trap. Bakiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Baković passt de bal in één keer door. Arcidiaco is nu in balbezit. Ðurišić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arcidiaco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grubješić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 0:4

41e minuut.
Arcidiaco passt de bal zonder na te denken. Grubješić is nu in balbezit. Grubješić heeft problemen om de bal te vangen. Grubješić haalt uit met een fantastische trap. Bakiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 0:5

43e minuut.
Milosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavljević geeft een lange en hoge pass. Rogoveanu speelt de bal door. Baković rent richting de bal. Baković draait met de bal, schiet en ... Bakiu bokst de bal weg. Arcidiaco rent richting de bal. Arcidiaco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 72%, tandrcak 28%.
gradski park - tandrcak 0:6

46e minuut.
Makavejev komt het veld opgelopen. Pušonja komt het veld opgelopen. Quiñones komt het veld opgelopen. Odak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Joveljić probeert naar een medespeler te passen. Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić geeft de bal voor. Daar is Grubješić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubješić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baković met een sublieme pass. Arcidiaco is nu in balbezit. Arcidiaco haalt uit met een fantastische trap. Quiñones maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 0:7

58e minuut.
Ðurišić is nu in balbezit. Grubješić onderschept slim de pass. Trifunović rent richting de bal. Grubješić onderschept slim de pass. Grubješić draait met de bal, schiet en ... Quiñones bokst de bal weg. Arcidiaco heeft problemen om de bal te vangen. Arcidiaco schiet op doel. Quiñones maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Rogoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoveanu passt de bal in één keer door. Arcidiaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcidiaco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 0:8

65e minuut.
Catela geeft een lange en hoge pass. Ðurišić heeft problemen om de bal te vangen. Šubarić rent richting de bal. Grubješić onderschept slim de pass. Grubješić draait met de bal, schiet en ... Quiñones verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Gutović verovert de bal door een tackle van achteren. Brejla bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejla met een sublieme pass. Arcidiaco rent richting de bal. Arcidiaco schiet op doel. Quiñones kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavljević onderschept slim de pass. Milosavljević geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grubješić de bal. Grubješić schiet op doel. Quiñones bokst de bal weg.

71e minuut.
Brejla kan de bal niet met de borst controleren. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu speelt de bal door. Daar is Baković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baković haalt uit met een fantastische trap. Quiñones kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grubješić is nu in balbezit. Grubješić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Šubarić is nu in balbezit. Rogoveanu onderschept slim de pass. Rogoveanu met een sublieme pass. Arcidiaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcidiaco schiet op doel. Quiñones bokst de bal weg. Zarudzki geeft de bal voor. Grubješić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 0:9

76e minuut.
Dulanović met een sublieme pass. Klungelig pakt Simić de bal. Arcidiaco is nu in balbezit. Arcidiaco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Quiñones met een harde bal richting middenveld. Rogoveanu kopt de bal weg. Grubješić is nu in balbezit. Grubješić haalt uit met een fantastische trap. Quiñones probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 0:10

82e minuut.
Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić haalt uit met een fantastische trap. Trifunović probeert de bal aan de voet te houden. Baković rent richting de bal. Baković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 0:11

86e minuut.
Arcidiaco bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Catela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grubješić is nu in balbezit. Grubješić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Brejla verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Brejla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brejla probeert naar een medespeler te passen. Arcidiaco is nu in balbezit. Arcidiaco schiet op doel. Quiñones kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 0:12

90e minuut.
Grubješić rent richting de bal. Ðurišić rent richting de bal. Arcidiaco onderschept slim de pass. Arcidiaco heeft problemen om de bal te vangen. Arcidiaco schiet op doel. Quiñones kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baković is nu in balbezit. Baković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 79%, tandrcak 21%.
gradski park - tandrcak 0:12