Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rupieciarnia
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13867
FC Rupiecie Kwiatas Bydgoszcz
bezubezu Tactiek Wiki
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.4 gemiddelde waardering 44.9
formidable Schieten solid
very good Passen weak
good Verdedigen good


3e minuut.
Iturburu met een snelle inworp. Ostaszewski probeert naar een medespeler te passen. Wcześniak is nu in balbezit. Wcześniak heeft problemen om de bal te vangen. Wcześniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bullinger met de inworp. Bagrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrowski probeert naar een medespeler te passen. Wcześniak is nu in balbezit. Wcześniak schiet op doel. Vidanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Inworp. Bullinger met de inworp. Ostaszewski met een sublieme pass. Daar is Wcześniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wcześniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Campagnolo rent richting de bal. Wcześniak verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Graffigna zijn tegenspeler op de grond. Wcześniak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wcześniak kan niet meer verder spelen. Balaban komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Bullinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullinger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Graffigna de bal. Ostaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ostaszewski schiet op doel. Vidanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski haalt uit met een fantastische trap. Vidanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ostaszewski met een sublieme pass. Iturburu heeft problemen om de bal te vangen. Iturburu geeft de bal voor. Balaban is nu in balbezit. Balaban draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - Kwiatas Bydgoszcz 1:0

27e minuut.
Balaban kopt de bal weg. Verkoppen is nu in balbezit. Verkoppen geeft een lange en hoge pass. Balaban rent richting de bal. Balaban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balaban is nu in balbezit. Balaban schiet op doel. Vidanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gasperlmayer is nu in balbezit. Balaban onderschept slim de pass. Balaban schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - Kwiatas Bydgoszcz 2:0

32e minuut.
Lozada rent richting de bal. Graffigna rent richting de bal. Graffigna passt de bal zonder na te denken. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Balaban is nu in balbezit. Gasperlmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasperlmayer geeft de bal voor. Bullinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullinger schiet op doel. Furga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bullinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullinger draait met de bal, schiet en ... Furga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - Kwiatas Bydgoszcz 2:1

42e minuut.
Bossoletti verovert de bal door een tackle van achteren. Bossoletti geeft een hoge lob. Bullinger rent richting de bal. Bullinger haalt uit met een fantastische trap. Furga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rupiecie - Kwiatas Bydgoszcz 2:2

43e minuut.
Balaban speelt de bal door. Verkoppen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verkoppen geeft een hoge lob. Balaban rent richting de bal. Balaban haalt uit met een fantastische trap. Vidanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balaban rent richting de bal. Balaban draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - Kwiatas Bydgoszcz 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 36%, Kwiatas Bydgoszcz 64%.
FC Rupiecie - Kwiatas Bydgoszcz 3:2

48e minuut.
Bullinger met de inworp. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski passt de bal in één keer door. Balaban is nu in balbezit. Balaban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Graffigna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balaban is nu in balbezit. Balaban haalt uit met een fantastische trap. Vidanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - Kwiatas Bydgoszcz 4:2

83e minuut.
Bullinger draait met de bal, schiet en ... Furga met een sublieme pass. Mazonas kopt de bal weg. Ostaszewski rent richting de bal. Ostaszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Balaban probeert naar een medespeler te passen. Furga bereikt de bal nog maar net als eerste. Furga geeft een lange en hoge pass. Balaban is nu in balbezit. Balaban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 42%, Kwiatas Bydgoszcz 58%.
FC Rupiecie - Kwiatas Bydgoszcz 4:2