Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-16 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gallardo F.C Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5026
Gallardo F.C Heneozergva
3A Tactiek 4-4-2 -B
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 53.3
excellent Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen very good


5e minuut.
Szymkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkowiak geeft een hoge lob. Suchocki kopt de bal weg. Scholl rent richting de bal. Scholl schiet op doel. Ruiz bokst de bal weg.

8e minuut.
Zavadszky speelt de bal door. Salcedo probeert naar een medespeler te passen. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchocki onderschept slim de pass. Suchocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szymkowiak neemt de hoekschop. Suchocki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kopernik geeft een lange en hoge pass. Scholl met een sublieme pass. Suchocki rent richting de bal. Scholl bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Szymkowiak is nu in balbezit. Garavito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szymkowiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Bałecki met een snel genomen vrije trap. Gallego rent richting de bal. Suchocki onderschept slim de pass. Suchocki draait met de bal, schiet en ... Ruiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Millán is nu in balbezit. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán schiet op doel. Archbold probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - Heneozergva 0:1

21e minuut.
Salcedo probeert naar een medespeler te passen. Szymkowiak rent richting de bal. Szymkowiak geeft de bal voor. Suchocki probeert de bal met de borst te controleren. Suchocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bałecki probeert naar een medespeler te passen. Natouri rent richting de bal. Scholl begaat een overtreding. Scholl krijgt een gele kaart. Natouri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Natouri met een snel genomen vrije trap. Wisutratsami kopt de bal weg. Klungelig pakt Millán de bal. Millán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - Heneozergva 0:2

25e minuut.
Wisutratsami heeft problemen om de bal te vangen. Kalanj rent richting de bal. Wisutratsami verovert de bal door een tackle van achteren. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Suchocki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Suwannakeeree de bal onder controle te krijgen. Scholl rent richting de bal. Scholl draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kim de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Velandia rent richting de bal. Velandia passt de bal zonder na te denken. Millán is nu in balbezit. Millán schiet op doel. Archbold werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Suchocki de bal onder controle te krijgen. Salcedo geeft een lange en hoge pass. Daar is Suwannakeeree, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholl is nu in balbezit. Scholl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Gallego is nu in balbezit. Salcedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallego. Gallego krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Wisutratsami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernal is nu in balbezit. Zavadszky maakt een afschuwelijke overtreding. Zavadszky krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Natouri met een snelle inworp. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholl maakt een afschuwelijke overtreding. Scholl krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

45e minuut.
Szymkowiak passt de bal in één keer door. Zavadszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadszky passt de bal in één keer door. Suchocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallardo F.C 30%, Heneozergva 70%.
Gallardo F.C - Heneozergva 0:2

50e minuut.
Garavito met een sublieme pass. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri passt de bal zonder na te denken. Wisutratsami rent richting de bal. Wisutratsami schiet op doel. Archbold bokst de bal weg.

69e minuut.
Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo geeft een hoge lob. Suchocki rent richting de bal. Suchocki haalt uit met een fantastische trap. Ruiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - Heneozergva 1:2

73e minuut.
Kalanj geeft de bal voor. Velandia heeft problemen om de bal te vangen. Velandia speelt de bal door. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Garavito de bal. Garavito geeft een hoge lob. Wisutratsami bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisutratsami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - Heneozergva 1:3

88e minuut.
Gordha passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salcedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zavadszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadszky geeft een hoge lob. Ruiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suchocki is nu in balbezit. Suchocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - Heneozergva 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallardo F.C 50%, Heneozergva 50%.
Gallardo F.C - Heneozergva 2:3