Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BKS Arena Gdańsk
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7614
KS Przymorze Wielkie POLSKA HUSARIA
grom 532a Tactiek polo
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 48.1
weak Schieten solid
adequate Passen solid
poor Verdedigen average


5e minuut.
Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan verovert de bal door een tackle van achteren. Kopertowski speelt de bal door. Bidas rent richting de bal. Bidas geeft de bal voor. Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Młot is nu in balbezit. Młot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 0:1

15e minuut.
Lech met de inworp. Młot is nu in balbezit. Młot geeft een hoge lob. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović draait met de bal, schiet en ... Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Dembek is nu in balbezit. Dembek geeft een lange en hoge pass. Cojemiachin maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Serwach de bal. Kitowski onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 1:1

22e minuut.
Ćirović kopt de bal weg. Bidas met een sublieme pass. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski passt de bal zonder na te denken. Bidas geeft een hoge lob. Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 1:2

26e minuut.
Gałuszko is nu in balbezit. Gałuszko passt de bal in één keer door. Lech speelt de bal door. Młot is nu in balbezit. Młot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Ostrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lew bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrowski onderschept slim de pass. Ostrowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kitowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech probeert naar een medespeler te passen. Młot rent richting de bal. Młot draait met de bal, schiet en ... Prado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 1:3

41e minuut.
Bidas probeert naar een medespeler te passen. Lech is nu in balbezit. Lech passt de bal in één keer door. Młot rent richting de bal. Młot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Lech de bal. Lech speelt de bal door. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przymorze Wielkie 52%, POLSKA HUSARIA 48%.
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 1:3

46e minuut.
Kopertowski onderschept slim de pass. Kopertowski geeft een lange en hoge pass. Młot rent richting de bal. Młot draait met de bal, schiet en ... Prado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 1:4

51e minuut.
Krygier passt de bal met de wreef. Meczecki rent richting de bal. Meczecki passt de bal zonder na te denken. Dembek is nu in balbezit. Dembek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Lech rent richting de bal. Lech probeert naar een medespeler te passen. Gałuszko speelt de bal door. Daar is Młot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Młot haalt uit met een fantastische trap. Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 1:5

59e minuut.
Bidas geeft de bal voor. Kwietniak rent richting de bal. Młot verovert de bal door een tackle van achteren. Młot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Gałuszko geeft de bal voor. Bidas probeert de bal met de borst te controleren. McDowell rent richting de bal. Bidas onderschept slim de pass. Bidas draait met de bal, schiet en ... Prado bokst de bal weg. Klungelig pakt Młot de bal. Schönebeck is nu in balbezit. Młot verovert de bal door een tackle van achteren. Młot draait met de bal, schiet en ... Prado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 1:6

65e minuut.
Ostrowski kopt de bal weg. Dembek speelt de bal door. Meczecki is nu in balbezit. Meczecki haalt uit met een fantastische trap. Rempała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 2:6

71e minuut.
Ostrowski met een sublieme pass. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski geeft een lange en hoge pass. Młot is nu in balbezit. Młot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Prado met een harde bal richting middenveld. Carambol heeft problemen om de bal te vangen. Kopertowski speelt de bal door. Bidas rent richting de bal. Bidas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski geeft een lange en hoge pass. Ćirović is nu in balbezit. Ćirović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech met een sublieme pass. Bidas rent richting de bal. Bidas draait met de bal, schiet en ... Prado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 2:7

84e minuut.
McDowell geeft een lange en hoge pass. Bidas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćirović is nu in balbezit. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Serwach rent richting de bal. Cojemiachin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojemiachin speelt de bal door. Dembek rent richting de bal. Dembek schiet op doel. Rempała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas geeft een lange en hoge pass. Daar is Młot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćirović is nu in balbezit. Ćirović haalt uit met een fantastische trap. Prado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przymorze Wielkie 61%, POLSKA HUSARIA 39%.
KS Przymorze Wielkie - POLSKA HUSARIA 2:7