Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Borospince
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3272
Tokaji Aszú SixSons
E3 att szel szuk Tactiek 6sons_8
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
67.1 gemiddelde waardering 41.6
very good Schieten good
excellent Passen good
formidable Verdedigen average


5e minuut.
Rákos passt de bal zonder na te denken. Tomkovics rent richting de bal. Tomkovics geeft de bal voor. Várnai is nu in balbezit. Várnai haalt uit met een fantastische trap. Januzaj bokst de bal weg.

9e minuut.
Esterházy kopt de bal weg. de Rycke speelt de bal door. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos draait met de bal, schiet en ... Januzaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - SixSons 1:0

13e minuut.
Ordódy kopt de bal weg. Klungelig pakt de Rycke de bal. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Várnai rent richting de bal. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - SixSons 2:0

14e minuut.
Rákos is nu in balbezit. Rákos speelt de bal door. Dyjak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Uceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński rent richting de bal. Venczel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Venczel krijgt een gele kaart. Cwojdziński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Esterházy met een sublieme pass. Graeve probeert naar een medespeler te passen. Rákos rent richting de bal. Rákos draait met de bal, schiet en ... Januzaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - SixSons 3:0

23e minuut.
de Rycke geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomkovics met een snelle inworp. Daar is Várnai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Várnai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Ordódy passt de bal met de wreef. Gulyás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulyás passt de bal met de wreef. Esterházy is nu in balbezit. Esterházy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tomkovics rent richting de bal. Tomkovics geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Govaert de bal onder controle te krijgen. Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Govaert is nu in balbezit. Govaert passt de bal zonder na te denken. Tomkovics probeert naar een medespeler te passen. Várnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Várnai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rákos rent richting de bal. Rákos schiet op doel. Januzaj bokst de bal weg.

40e minuut.
Gulyás geeft een hoge lob. Govaert kopt de bal weg. Tomkovics probeert naar een medespeler te passen. Várnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Várnai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Januzaj met een harde bal richting middenveld. Gulyás rent richting de bal. Gulyás geeft de bal voor. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - SixSons 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokaji Aszú 20%, SixSons 80%.
Tokaji Aszú - SixSons 4:0

47e minuut.
Esterházy passt de bal zonder na te denken. Govaert probeert naar een medespeler te passen. Buffel probeert de bal met de borst te controleren. Rákos rent richting de bal. Rákos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Gulyás rent richting de bal. Gulyás geeft de bal voor. Daar is Várnai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulyás verovert de bal door een tackle van achteren. Gulyás passt de bal met de wreef. Esterházy rent richting de bal. Esterházy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Marichal de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Marichal geeft een lange en hoge pass. Lish heeft problemen om de bal te vangen. Novotny is nu in balbezit. Novotny passt de bal zonder na te denken. Tomkovics geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dyjak met een snelle inworp. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński geeft een lange en hoge pass. Uceda maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Novotny probeert de bal met de borst te controleren. Ordódy is nu in balbezit. Uceda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uceda krijgt een gele kaart. Ordódy raakt geblesseerd tijdens het duel. Ordódy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Várnai heeft problemen om de bal te vangen. Várnai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy passt de bal met de wreef. de Rycke rent richting de bal. Rákos onderschept slim de pass. Rákos haalt uit met een fantastische trap. Januzaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Szőke kopt de bal weg. Gulyás rent richting de bal. Gulyás geeft een hoge lob. Várnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Várnai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - SixSons 5:0

75e minuut.
Novotny speelt de bal door. Guttmann is nu in balbezit. Guttmann met een sublieme pass. Tomkovics rent richting de bal. Tomkovics haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Rákos rent richting de bal. Dyjak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rákos raakt geblesseerd tijdens het duel. Gulyás zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Várnai heeft problemen om de bal te vangen. Várnai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - SixSons 6:0

79e minuut.
Cwojdziński is nu in balbezit. Szőke geeft een hoge lob. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - SixSons 7:0

80e minuut.
Cwojdziński rent richting de bal. Szőke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőke geeft een lange en hoge pass. Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ordódy geeft de bal voor. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics passt de bal met de wreef. Várnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Várnai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokaji Aszú 22%, SixSons 78%.
Tokaji Aszú - SixSons 7:0