Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bramley Moore FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4125
Bramley Moore FC AFC Tealios
std def Tactiek 433
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
23 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 31.9
very good Schieten adequate
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Wilchowski probeert naar een medespeler te passen. Barry is nu in balbezit. Barry geeft een hoge lob. Robson rent richting de bal. Robson draait met de bal, schiet en ... Onstad bokst de bal weg.

3e minuut.
Merla rent richting de bal. Merla passt de bal met de wreef. Kabagaimu is nu in balbezit. Merla bereikt de bal nog maar net als eerste. Merla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Barry speelt de bal door. Kabagaimu rent richting de bal. Merla rent richting de bal. Daar is Merla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - AFC Tealios 1:0

12e minuut.
Barry onderschept slim de pass. Barry probeert naar een medespeler te passen. Pęski met een sublieme pass. Merla heeft problemen om de bal te vangen. Merla schiet op doel. Tilson bokst de bal weg.

13e minuut.
Barry kopt de bal weg. Pistola probeert de bal aan de voet te houden. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Merla bereikt de bal nog maar net als eerste. Merla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vlahuţă kopt de bal weg. Lee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - AFC Tealios 2:0

33e minuut.
Salazar rent richting de bal. Salazar met een sublieme pass. Kabagaimu rent richting de bal. Klungelig pakt Kabagaimu de bal. Kabagaimu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bandalo onderschept slim de pass. Bandalo geeft de bal voor. Knight speelt de bal door. Calamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Calamela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Graham geeft de bal voor. Inworp. Akifli met een snelle inworp. Merla bereikt de bal nog maar net als eerste. Merla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - AFC Tealios 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 54%, AFC Tealios 46%.
Bramley Moore FC - AFC Tealios 3:0

56e minuut.
Merla bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee rent richting de bal. Merla verovert de bal door een tackle van achteren. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Merla bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

61e minuut.
Vlahuţă kopt de bal weg. Pistola heeft problemen om de bal te vangen. Kabagaimu met een sublieme pass. Merla bereikt de bal nog maar net als eerste. Merla schiet op doel. Tilson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lee geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pistola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabagaimu heeft problemen om de bal te vangen. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... Tilson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Merla bereikt de bal nog maar net als eerste. Merla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - AFC Tealios 4:0

81e minuut.
Vlahuţă onderschept slim de pass. Merla rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Graham ... Strafschop! Merla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Merla neemt de penalty, wat een uithaal! Tilson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Barry de bal onder controle te krijgen. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă passt de bal zonder na te denken. Merla rent richting de bal. Merla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - AFC Tealios 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 38%, AFC Tealios 62%.
Bramley Moore FC - AFC Tealios 5:0