Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Coliseo De La Luz
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4266
Guerreros FC FC Pahf
5ª Ronda Copa Tactiek First
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
52.9 gemiddelde waardering 40.7
formidable Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


6e minuut.
Tobón kopt de bal weg. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio passt de bal met de wreef. Daar is Izuibejeres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Sazalan geeft een hoge lob. Izuibejeres kopt de bal weg. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - FC Pahf 1:0

10e minuut.
Osorio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tobón de bal. Ráday verovert de bal door een tackle van achteren. Izuibejeres onderschept slim de pass. Izuibejeres schiet op doel. Pazgřivec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - FC Pahf 2:0

12e minuut.
Inworp. de la Torre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Siručić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ávila speelt de bal door. de la Torre is nu in balbezit. de la Torre passt de bal in één keer door. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pazgřivec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Sazalan geeft een hoge lob. Tobón kopt de bal weg. Daar is Mantelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres draait met de bal, schiet en ... Pazgřivec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tobón is nu in balbezit. Tobón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - FC Pahf 3:0

18e minuut.
Mantelli geeft een hoge lob. Inworp. de la Torre met de inworp. Daar is Ávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ávila geeft een hoge lob. Pazgřivec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pazgřivec speelt de bal door. Sfakianakis rent richting de bal. Met opzet legt Kopek zijn tegenspeler op de grond. Kopek krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ávila is nu in balbezit. Ávila passt de bal met de wreef. de la Torre speelt de bal door. Osorio is nu in balbezit. Osorio draait met de bal, schiet en ... Pazgřivec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Klungelig pakt Huerta de bal. de la Torre verovert de bal door een tackle van achteren. de la Torre geeft een hoge lob. Izuibejeres maakt een snoekduik en kopt de bal. Pazgřivec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - FC Pahf 4:0

38e minuut.
de la Torre rent richting de bal. de la Torre probeert naar een medespeler te passen. Osorio rent richting de bal. Osorio draait met de bal, schiet en ... Pazgřivec probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila passt de bal in één keer door. Tobón met een sublieme pass. Osorio rent richting de bal. Osorio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pazgřivec speelt de bal door. Mantelli heeft problemen om de bal te vangen. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres schiet op doel. Pazgřivec bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 46%, FC Pahf 54%.
Guerreros FC - FC Pahf 4:0

47e minuut.
de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre speelt de bal door. Osorio rent richting de bal. Osorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - FC Pahf 5:0

50e minuut.
Izuibejeres rent richting de bal. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Osorio de bal. Osorio schiet op doel. Pazgřivec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - FC Pahf 6:0

51e minuut.
Dybula passt de bal zonder na te denken. Fandiño bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osorio. Fandiño raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fandiño kan niet meer verder spelen. Calle komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Sfakianakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfakianakis geeft een hoge lob. Siručić kopt de bal weg. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Pazgřivec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - FC Pahf 7:0

56e minuut.
Pazgřivec trapt de bal weg. de la Torre kopt de bal weg. Osorio rent richting de bal. Osorio schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Montañez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobón geeft een hoge lob. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Flankenwolf geeft een hoge lob. Abacciolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacciolo geeft een hoge lob. Ávila rent richting de bal. Ávila geeft de bal voor. Pazgřivec bokst de bal weg.

71e minuut.
Bolívar geeft de bal voor. Tobón kopt de bal weg. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio draait met de bal, schiet en ... Pazgřivec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - FC Pahf 8:0

75e minuut.
de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre passt de bal zonder na te denken. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Ávila passt de bal met de wreef. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres probeert naar een medespeler te passen. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Pazgřivec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tobón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Izuibejeres kopt de bal weg. Tobón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobón geeft een hoge lob. Daar is Izuibejeres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izuibejeres draait met de bal, schiet en ... Pazgřivec bokst de bal weg.

84e minuut.
Mesa met een sublieme pass. de la Torre is nu in balbezit. de la Torre passt de bal met de wreef. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
de la Torre speelt de bal door. Tobón heeft problemen om de bal te vangen. Tobón probeert naar een medespeler te passen. Izuibejeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Klungelig pakt Huerta de bal. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres schiet op doel. Siručić heeft problemen om de bal te vangen. Pazgřivec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - FC Pahf 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 30%, FC Pahf 70%.
Guerreros FC - FC Pahf 9:0