Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-16 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Coliseo De La Luz
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4917
Guerreros FC Gokkes Fc
5ª Ronda Copa Tactiek Ataque 433
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
42 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 37.9
formidable Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Bolívar geeft de bal voor. Tobón rent richting de bal. Tobón passt de bal met de wreef. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel. Pipitone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Izuibejeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 1:0

7e minuut.
Sfakianakis met een sublieme pass. Ávila is nu in balbezit. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Izuibejeres heeft problemen om de bal te vangen. Izuibejeres draait met de bal, schiet en ... Pipitone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel. Pipitone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 2:0

10e minuut.
Mulino rent richting de bal. Mulino geeft een lange en hoge pass. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 3:0

12e minuut.
de la Torre kan de bal niet met de borst controleren. de la Torre speelt de bal door. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 4:0

15e minuut.
Băluş onderschept slim de pass. Tobón is nu in balbezit. Tobón passt de bal in één keer door. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 5:0

18e minuut.
Ávila met een sublieme pass. Tobón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobón speelt de bal door. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres schiet op doel. Pipitone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 6:0

21e minuut.
de la Torre rent richting de bal. de la Torre passt de bal met de wreef. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Pipitone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 7:0

27e minuut.
Ávila met een snelle inworp. Tobón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reinaste. Reinaste krijgt een gele kaart. Tobón roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tobón kan niet meer verder spelen. Madero komt het veld opgelopen.

28e minuut.
de la Torre onderschept slim de pass. de la Torre met een sublieme pass. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Pipitone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 8:0

31e minuut.
Klungelig pakt Ávila de bal. Ávila speelt de bal door. de la Torre met een sublieme pass. Klungelig pakt Osorio de bal. Osorio schiet op doel. Pipitone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reinaste heeft problemen om de bal te vangen. Izuibejeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Izuibejeres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 9:0

34e minuut.
Madero passt de bal in één keer door. Osorio is nu in balbezit. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres draait met de bal, schiet en ... Pipitone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 10:0

37e minuut.
Bolívar geeft de bal voor. Ávila met een sublieme pass. Izuibejeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Izuibejeres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 11:0

39e minuut.
de la Torre onderschept slim de pass. de la Torre speelt de bal door. Izuibejeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap. Pipitone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 12:0

41e minuut.
Madero kopt de bal weg. Izuibejeres rent richting de bal. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Filipek rent richting de bal. Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar geeft de bal voor. Madero met een sublieme pass. Izuibejeres is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 28%, Gokkes Fc 72%.
Guerreros FC - Gokkes Fc 13:0

50e minuut.
de la Torre passt de bal in één keer door. Osorio is nu in balbezit. Klungelig pakt Osorio de bal. Osorio schiet op doel. Pipitone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 14:0

52e minuut.
Mulino geeft een lange en hoge pass. de la Torre met een sublieme pass. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio draait met de bal, schiet en ... Pipitone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Mulino bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Torre verovert de bal door een tackle van achteren. de la Torre passt de bal in één keer door. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Pipitone bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 15:0

56e minuut.
Daar is de la Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Torre speelt de bal door. Osorio is nu in balbezit. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Pipitone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 16:0

58e minuut.
de la Torre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ávila is nu in balbezit. Ávila passt de bal in één keer door. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Pipitone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Osorio rent richting de bal. Băluş is nu in balbezit. Băluş geeft een lange en hoge pass. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Izuibejeres rent richting de bal. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Băluş onderschept slim de pass. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mesa verovert de bal door een tackle van achteren. Mesa passt de bal in één keer door. de la Torre met een sublieme pass. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sfakianakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila is nu in balbezit. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Osorio rent richting de bal. Klungelig pakt de la Torre de bal. de la Torre probeert naar een medespeler te passen. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 17:0

69e minuut.
Izuibejeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipek begaat een overtreding. Izuibejeres is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sfakianakis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Izuibejeres springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
de la Torre passt de bal in één keer door. Izuibejeres heeft problemen om de bal te vangen. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 18:0

72e minuut.
Ávila onderschept slim de pass. Ávila passt de bal met de wreef. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres schiet op doel. Pipitone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 19:0

74e minuut.
Băluş geeft een hoge lob. Inworp. de la Torre met de inworp. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel. Pipitone bokst de bal weg.

76e minuut.
Chytil kopt de bal weg. Abacciolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacciolo passt de bal met de wreef. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres draait met de bal, schiet en ... Pipitone bokst de bal weg. Reinaste heeft problemen om de bal te vangen. Osorio rent richting de bal. Osorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros FC - Gokkes Fc 20:0

89e minuut.
Klungelig pakt Băluş de bal. Izuibejeres is nu in balbezit. Izuibejeres heeft problemen om de bal te vangen. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros FC 28%, Gokkes Fc 72%.
Guerreros FC - Gokkes Fc 20:0