Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Reyno de Navarra Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3523
Arsenal XB Craiova Maxima 1973
ECFalso9 Tactiek asa da
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 50
very good Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen good


29e minuut.
Carnero met een sublieme pass. Boissy rent richting de bal. Todescato verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mertol geeft een hoge lob. Inworp. Silvestre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Thaim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 51%, Craiova Maxima 1973 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal XB - Craiova Maxima 1973 0:0

54e minuut.
Boissy geeft een lange en hoge pass. Međedović probeert de bal met de borst te controleren. Branekov rent richting de bal. Međedović onderschept slim de pass. Međedović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Craiova Maxima 1973 1:0

62e minuut.
Pawianowski is nu in balbezit. Pawianowski geeft een hoge lob. Tonarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Međedović onderschept slim de pass. Međedović draait met de bal, schiet en ... Yaranga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Sądowicz kopt de bal weg. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiekoura Kone bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen onderschept slim de pass. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. Kalu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal XB - Craiova Maxima 1973 1:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramos komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Silvestre geeft een hoge lob. Ardelean probeert de bal met de borst te controleren. Gallier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ardelean trapt de bal weg. Todescato kopt de bal weg. Boissy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen onderschept slim de pass. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Silvestre verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestre geeft een hoge lob. Daar is Ardelean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos is nu in balbezit. Ramos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Yaranga trapt de bal weg. Silvestre heeft problemen om de bal te vangen. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen schiet op doel. Kalu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 49%, Craiova Maxima 1973 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal XB - Craiova Maxima 1973 1:1