Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ciuliki Ngine Sopot Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2331
Ciuliki Ngine Sopot homm3
fpierdulerio Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 16.8
excellent Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Romanenco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Korwin neemt de hoekschop. Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudali haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wąpierz is nu in balbezit. Wąpierz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - homm3 1:0

4e minuut.
Wąpierz verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrenacci. Wąpierz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sepsey met een snel genomen vrije trap. Wąpierz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Socik passt de bal met de wreef. Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz passt de bal met de wreef. Dynak rent richting de bal. Dynak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fatalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Romanenco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dynak de bal. Dynak speelt de bal door. Wąpierz is nu in balbezit. Wąpierz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - homm3 2:0

9e minuut.
Daar is Ośródka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fudali rent richting de bal. Fudali geeft een lange en hoge pass. Korwin is nu in balbezit. Korwin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak met een sublieme pass. Wąpierz rent richting de bal. Wąpierz draait met de bal, schiet en ... Fatalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - homm3 3:0

14e minuut.
Socik probeert naar een medespeler te passen. Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudali passt de bal met de wreef. Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz haalt uit met een fantastische trap. Fatalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wąpierz is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Wąpierz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - homm3 4:0

16e minuut.
Socik is nu in balbezit. Sklarek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ośródka. Ośródka krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Socik verovert de bal door een tackle van achteren. Socik probeert naar een medespeler te passen. Korwin probeert naar een medespeler te passen. Snopek geeft een lange en hoge pass. Wąpierz krijgt zijn hoofd ertegen. Fatalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - homm3 5:0

20e minuut.
Korwin rent richting de bal. Dynak met een sublieme pass. Wąpierz rent richting de bal. Wąpierz haalt uit met een fantastische trap. Karić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Daar is Andrenacci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dynak rent richting de bal. Dynak passt de bal met de wreef. Fudali rent richting de bal. Fudali haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sklarek zal de hoekschop nemen. Fudali is nu in balbezit. Fudali schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Sklarek speelt de bal door. Korwin rent richting de bal. Korwin passt de bal in één keer door. Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dynak verovert de bal door een tackle van achteren. Dynak met een sublieme pass. Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudali draait met de bal, schiet en ... Fatalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - homm3 6:0

31e minuut.
Andrenacci rent richting de bal. Wąpierz verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Wąpierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fudali rent richting de bal. Fudali draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Niemiec is nu in balbezit. Wąpierz verovert de bal door een tackle van achteren. Wąpierz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Romanenco geeft een hoge lob. Gorącawoda rent richting de bal. Gorącawoda passt de bal in één keer door. Dynak is nu in balbezit. Dynak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Andrenacci geeft een lange en hoge pass. Korwin probeert de bal aan de voet te houden. Barwin rent richting de bal. Wąpierz verovert de bal door een tackle van achteren. Wąpierz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Fatalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 21%, homm3 79%.
Ciuliki Ngine Sopot - homm3 6:0

46e minuut.
Giuriati is nu in balbezit. Fudali onderschept slim de pass. Fudali passt de bal zonder na te denken. Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Perkins passt de bal in één keer door. Wąpierz is nu in balbezit. Karić rent richting de bal. Wąpierz onderschept slim de pass. Wąpierz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - homm3 7:0

48e minuut.
Perkins passt de bal zonder na te denken. Inworp. Korwin met een snelle inworp. Dynak is nu in balbezit. Dynak haalt uit met een fantastische trap. Fatalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Andrenacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz onderschept slim de pass. Wąpierz passt de bal zonder na te denken. Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Sklarek de bal. Niemiec rent richting de bal. Fudali verovert de bal door een tackle van achteren. Fudali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - homm3 8:0

62e minuut.
Dynak kopt de bal weg. Sklarek is nu in balbezit. Fudali rent richting de bal. Fudali schiet op doel. Na een snelle pass probeert Niemiec de bal onder controle te krijgen. Fatalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fatalski met een sublieme pass. Dynak kopt de bal weg. Wąpierz controleert de bal met de borst. Wąpierz draait met de bal, schiet en ... Fatalski bokst de bal weg. Fudali rent richting de bal. Fudali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - homm3 9:0

66e minuut.
Dynak geeft de bal voor. Wąpierz kopt de bal weg. Fudali is nu in balbezit. Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz draait met de bal, schiet en ... Fatalski bokst de bal weg. Fudali rent richting de bal. Fudali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - homm3 10:0

73e minuut.
Snopek is nu in balbezit. Snopek geeft een hoge lob. Dynak kopt de bal weg. Fudali probeert de bal met de borst te controleren. Fudali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Korwin passt de bal zonder na te denken. Wąpierz rent richting de bal. Wąpierz passt de bal zonder na te denken. Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Floridia komt het veld opgelopen. Bruno komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Niemiec geeft een hoge lob. Mencik kopt de bal weg. Daar is Korwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Barwin rent richting de bal. Inworp. Korwin met een snelle inworp. Daar is Dynak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dynak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karić heeft problemen om de bal te vangen. Wąpierz is nu in balbezit. Wąpierz schiet op doel. Fatalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - homm3 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 31%, homm3 69%.
Ciuliki Ngine Sopot - homm3 11:0