Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 02:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LigaDeportiva#12 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 482
LigaDeportiva#12 Rayo Manya
541 Tactiek Ataque
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 47.7
good Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Lauri rent richting de bal. Belea onderschept slim de pass. Belea speelt de bal door. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Atlagić rent richting de bal. Atlagić schiet op doel. Niziałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cypisek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lozano controleert de bal met de borst. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Atlagić passt de bal met de wreef. Lombardo rent richting de bal. Lombardo geeft een lange en hoge pass. Moodie rent richting de bal. Moodie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Gîrlean geeft een hoge lob. Cypisek probeert de bal aan de voet te houden. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo geeft een lange en hoge pass. Uhler heeft problemen om de bal te vangen. Berić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moodie is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Rayo Manya 1:0

14e minuut.
Atlagić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sanabria de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cypisek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lauri springt en kopt de bal. Niziałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri draait met de bal, schiet en ... Niziałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LigaDeportiva#12 - Rayo Manya 1:1

16e minuut.
Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Atlagić raakt geblesseerd tijdens het duel. Prats verovert de bal door een tackle van achteren. Atlagić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal. Niziałek bokst de bal weg.

18e minuut.
Lombardo rent richting de bal. Lombardo geeft een hoge lob. Atlagić is nu in balbezit. Daar is Atlagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atlagić schiet op doel. Niziałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Belea rent richting de bal. Belea passt de bal in één keer door. Gîrlean geeft een lange en hoge pass. Lauri controleert de bal met de borst. Lauri geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niziałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Prats geeft een hoge lob. Inworp. Cypisek met een snelle inworp. Antonakakis geeft een lange en hoge pass. Lauri springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Belea passt de bal in één keer door. Daar is Cypisek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cypisek speelt de bal door. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Antonakakis geeft een hoge lob. Mayz controleert de bal met de borst. Lauri rent richting de bal. Lauri schiet op doel. Sanabria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cypisek neemt de hoekschop. Atlagić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kollen komt het veld opgelopen. Ködöböcz komt het veld opgelopen. Gervasi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LigaDeportiva#12 62%, Rayo Manya 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LigaDeportiva#12 - Rayo Manya 1:1

47e minuut.
Inworp. Lozano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kollen is nu in balbezit. Belea onderschept slim de pass. Belea geeft een lange en hoge pass. Berić bokst de bal weg. Berić speelt de bal door. Atlagić rent richting de bal. Atlagić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cypisek met de inworp. Antonakakis rent richting de bal. Antonakakis geeft de bal voor. Atlagić springt en kopt de bal. Niziałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Klungelig pakt Gîrlean de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cypisek zal de hoekschop nemen. Atlagić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Mayz is nu in balbezit. Mayz geeft de bal voor. Moodie is nu in balbezit. Moodie schiet op doel. Berić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Rayo Manya 2:1

55e minuut.
Belea geeft de bal voor. Cypisek speelt de bal door. Kondrot met een sublieme pass. Lauri rent richting de bal. Lauri schiet op doel. Niziałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Belea verovert de bal door een tackle van achteren. Berić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sanabria de bal. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LigaDeportiva#12 - Rayo Manya 2:2

61e minuut.
Gherghelejiu rent richting de bal. Lauri verovert de bal door een tackle van achteren. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić schiet op doel. Niziałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Rayo Manya 2:3

64e minuut.
Żmuda heeft problemen om de bal te vangen. Lozano rent richting de bal. Lozano passt de bal in één keer door. Moodie is nu in balbezit. Moodie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Atlagić heeft problemen om de bal te vangen. Atlagić met een sublieme pass. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri schiet op doel. Niziałek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Rayo Manya 2:4

67e minuut.
Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri verovert de bal door een tackle van achteren. Sanabria onderschept slim de pass. Atlagić onderschept slim de pass. Atlagić haalt uit met een fantastische trap. Niziałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Antonakakis is nu in balbezit. Antonakakis passt de bal in één keer door. Atlagić is nu in balbezit. Lauri rent richting de bal. Lauri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Lozano geeft de bal voor. Berić speelt de bal door. Atlagić kopt de bal weg. Lauri heeft problemen om de bal te vangen. Lauri draait met de bal, schiet en ... Niziałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Belea geeft de bal voor. Żmuda heeft problemen om de bal te vangen. Żmuda geeft een hoge lob. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri draait met de bal, schiet en ... Niziałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Lozano geeft de bal voor. Antonakakis rent richting de bal. Moodie verovert de bal door een tackle van achteren. Moodie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cypisek met een sublieme pass. Atlagić rent richting de bal. Sanabria is nu in balbezit. Atlagić verovert de bal door een tackle van achteren. Atlagić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri onderschept slim de pass. Lauri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Atlagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atlagić schiet op doel. Niziałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LigaDeportiva#12 - Rayo Manya 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LigaDeportiva#12 61%, Rayo Manya 39%.
LigaDeportiva#12 - Rayo Manya 2:5