Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: UGHENTUS Stadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4655
F.C. UGHENTUS blue chips
TRYTRY-T Tactiek up 442 perfect
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 54.6
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Meczecki geeft een hoge lob. Krbický controleert de bal met de borst. Vişoianu rent richting de bal. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Peláez passt de bal in één keer door. Moreno is nu in balbezit. Moreno geeft een lange en hoge pass. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - blue chips 0:1

16e minuut.
Erpençe geeft een lange en hoge pass. Ocando kopt de bal weg. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - blue chips 0:2

19e minuut.
Antas rent richting de bal. Ocando onderschept slim de pass. Ocando passt de bal in één keer door. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Moreno passt de bal met de wreef. Ocando rent richting de bal. Ocando passt de bal zonder na te denken. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ottolini probeert naar een medespeler te passen. Soffiatti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vişoianu de bal onder controle te krijgen. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Soffiatti met een sublieme pass. Peláez speelt de bal door. Ocando rent richting de bal. Ocando draait met de bal, schiet en ... Ottolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - blue chips 0:3

27e minuut.
Zanardelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vişoianu de bal. Bartnik met een sublieme pass. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Bartnik onderschept slim de pass. Bartnik geeft de bal voor. Zabłocki kopt de bal weg. Peláez geeft een hoge lob. Ocando maakt een snoekduik en kopt de bal. Ottolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Vişoianu met een sublieme pass. Bartnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Giang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - blue chips 0:4

35e minuut.
Moreno met de inworp. Peláez rent richting de bal. Met opzet legt Krbický zijn tegenspeler op de grond. Krbický krijgt een gele kaart. Peláez raakt geblesseerd tijdens het duel. Moreno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hoàng Giang springt en kopt de bal. Ottolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bartnik verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Affini verovert de bal door een tackle van achteren. Soffiatti onderschept slim de pass. Soffiatti passt de bal in één keer door. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang schiet op doel. Ottolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - blue chips 0:5

41e minuut.
Maleńczuk onderschept slim de pass. Maleńczuk geeft de bal voor. Moreno rent richting de bal. Moreno geeft een hoge lob. Ocando maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 77%, blue chips 23%.
F.C. UGHENTUS - blue chips 0:5

46e minuut.
Żołopa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Peláez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreno is nu in balbezit. Moreno geeft een hoge lob. Hoàng Giang krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - blue chips 0:6

56e minuut.
Maleńczuk geeft een lange en hoge pass. Hoàng Giang kopt de bal weg. Moreno geeft een lange en hoge pass. Ocando is nu in balbezit. Ocando draait met de bal, schiet en ... Ottolini bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moreno neemt de hoekschop. Hoàng Giang krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - blue chips 0:7

63e minuut.
Peláez speelt de bal door. Moreno rent richting de bal. Moreno geeft de bal voor. Ocando rent richting de bal. Ocando haalt uit met een fantastische trap. Ottolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Meczecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - blue chips 0:8

71e minuut.
Zabłocki met een sublieme pass. Moreno is nu in balbezit. Moreno geeft de bal voor. Hoàng Giang maakt een snoekduik en kopt de bal. Ottolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - blue chips 0:9

75e minuut.
Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki passt de bal met de wreef. Hoàng Giang rent richting de bal. Hoàng Giang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - blue chips 0:10

88e minuut.
Erpençe rent richting de bal. Erpençe geeft een hoge lob. Hoàng Giang is nu in balbezit. Hoàng Giang schiet op doel. Ottolini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. UGHENTUS - blue chips 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. UGHENTUS 76%, blue chips 24%.
F.C. UGHENTUS - blue chips 0:11