Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Los Caracoquesos Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1019
Los Caracoquesos Prismesidefer
Experiment Gamma Tactiek Sinop
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 44
adequate Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Glesnes de bal. Alkorta rent richting de bal. Vangelovski verovert de bal door een tackle van achteren. Qutuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qutuz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Qutuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kende bereikt de bal nog maar net als eerste. Qutuz verovert de bal door een tackle van achteren. Qutuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Prismesidefer 0:1

10e minuut.
Yugang met de inworp. Vangelovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelovski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Qutuz de bal. Qutuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Prismesidefer 0:2

13e minuut.
Vangelovski passt de bal zonder na te denken. Tunbridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunbridge passt de bal zonder na te denken. Qutuz rent richting de bal. Qutuz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Klungelig pakt Alkorta de bal. Alkorta geeft een lange en hoge pass. Midzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Midzior haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Prismesidefer 1:2

19e minuut.
Panaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Vangelovski is nu in balbezit. Vangelovski passt de bal zonder na te denken. Qutuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qutuz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Prismesidefer 1:3

22e minuut.
Qutuz met een sublieme pass. Tunbridge is nu in balbezit. Branquinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Branquinho krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Vangelovski probeert naar een medespeler te passen. Qutuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunbridge rent richting de bal. Tunbridge haalt uit met een fantastische trap. Bosev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Prismesidefer 1:4

27e minuut.
Myśliszewski met een sublieme pass. Daar is Midzior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qutuz. Qutuz krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Daar is Myśliszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panaszkiewicz onderschept slim de pass. Panaszkiewicz geeft de bal voor. Qutuz rent richting de bal. Qutuz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Quadros geeft een hoge lob. Tunbridge is nu in balbezit. Tunbridge passt de bal in één keer door. Qutuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qutuz schiet op doel. Bosev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Prismesidefer 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caracoquesos 57%, Prismesidefer 43%.
Los Caracoquesos - Prismesidefer 1:5

46e minuut.
Saraniemi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Panaszkiewicz rent richting de bal. Panaszkiewicz geeft een hoge lob. Glesnes is nu in balbezit. Glesnes geeft de bal voor. Midzior krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Qutuz passt de bal in één keer door. Tunbridge is nu in balbezit. Tunbridge passt de bal in één keer door. Vangelovski is nu in balbezit. Vangelovski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Kudláček komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Alkorta speelt de bal door. Kudláček rent richting de bal. Włocki onderschept slim de pass. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kende is nu in balbezit. Vangelovski verovert de bal door een tackle van achteren. Vangelovski passt de bal met de wreef. Qutuz rent richting de bal. Qutuz draait met de bal, schiet en ... Saraniemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Panaszkiewicz kopt de bal weg. Daar is Alkorta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vangelovski met een sublieme pass. Daar is Qutuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qutuz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mäntylammi kopt de bal weg. Yugang geeft een lange en hoge pass. Qutuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qutuz schiet op doel. Saraniemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Friend bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntylammi is nu in balbezit. Met opzet legt Roncatto zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Roncatto moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Roncatto schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Panaszkiewicz is nu in balbezit. Panaszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Qutuz rent richting de bal. Qutuz haalt uit met een fantastische trap. Saraniemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

77e minuut.
Pessegueiro rent richting de bal. Pessegueiro geeft de bal voor. Qutuz is nu in balbezit. Qutuz draait met de bal, schiet en ... Saraniemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Prismesidefer 1:6

84e minuut.
Dinkerrai geeft een hoge lob. Inworp. Panaszkiewicz met een snelle inworp. Vangelovski is nu in balbezit. Vangelovski geeft een hoge lob. Saraniemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Qutuz rent richting de bal. Qutuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Caracoquesos - Prismesidefer 1:7

87e minuut.
Myśliszewski geeft een lange en hoge pass. Kudláček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessegueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudláček onderschept slim de pass. Kudláček schiet op doel. Zafirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Caracoquesos 57%, Prismesidefer 43%.
Los Caracoquesos - Prismesidefer 1:7