Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Janusz Tarnawski Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8960
Furia Kołobrzeg Żołnierze Wyklęci
o_v2L Tactiek AK new mir 4-3-3
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 50.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Chagas speelt de bal door. Gorzkowski is nu in balbezit. Gorzkowski passt de bal zonder na te denken. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu haalt uit met een fantastische trap. Yupanqui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Chagas probeert naar een medespeler te passen. Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski geeft een lange en hoge pass. Nady rent richting de bal. Nady haalt uit met een fantastische trap. Yarovenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Falzon is nu in balbezit. Falzon passt de bal in één keer door. Daar is Chagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chagas geeft een hoge lob. Buczkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Yarovenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Chagas passt de bal met de wreef. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzifer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luzifer krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Chagas met een sublieme pass. Falzon rent richting de bal. Falzon geeft de bal voor. Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Kołobrzeg - Żołnierze Wyklęci 1:0

22e minuut.
Magiera passt de bal zonder na te denken. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarski rent richting de bal. Ślusarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furia Kołobrzeg - Żołnierze Wyklęci 1:1

29e minuut.
Nady is nu in balbezit. Melechowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nady is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nady neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Yarovenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Kołobrzeg - Żołnierze Wyklęci 2:1

31e minuut.
Chagas rent richting de bal. Chagas speelt de bal door. Falzon is nu in balbezit. Falzon geeft een hoge lob. Nady maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yarovenko bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yarovenko probeert naar een medespeler te passen. Pieniek kopt de bal weg. Klungelig pakt Starkevičius de bal. Nady is nu in balbezit. Nady draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Falzon kopt de bal weg. Pieniek is nu in balbezit. Pieniek geeft de bal voor. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nady bereikt de bal nog maar net als eerste. Nady schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Kołobrzeg - Żołnierze Wyklęci 3:1

40e minuut.
Ross passt de bal met de wreef. Chagas speelt de bal door. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nady is nu in balbezit. Nady draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ślusarski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Männimets komt het veld opgelopen. Puente komt het veld opgelopen. Żołądek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Kołobrzeg 40%, Żołnierze Wyklęci 60%.
Furia Kołobrzeg - Żołnierze Wyklęci 3:1

56e minuut.
Nady draait met de bal, schiet en ... Yarovenko met een sublieme pass. Falzon kopt de bal weg. Nady bereikt de bal nog maar net als eerste. Nady schiet op doel. Yarovenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Inworp. Chagas met een snelle inworp. Falzon is nu in balbezit. Falzon geeft een lange en hoge pass. Nady springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Starkevičius rent richting de bal. Starkevičius geeft een lange en hoge pass. Magiera kopt de bal weg. Lucescu controleert de bal met de borst. Lucescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Kołobrzeg - Żołnierze Wyklęci 3:2

66e minuut.
Seifert rent richting de bal. Melechowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Melechowicz geeft de bal voor. Lucescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Yupanqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furia Kołobrzeg - Żołnierze Wyklęci 3:3

69e minuut.
Ślusarski kopt de bal weg. Luzifer controleert de bal met de borst. Luzifer passt de bal met de wreef. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Buczkowski rent richting de bal. Żołądek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buczkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buczkowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Yarovenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Kołobrzeg - Żołnierze Wyklęci 4:3

76e minuut.
Kastanos kopt de bal weg. Puente is nu in balbezit. Puente geeft een lange en hoge pass. Lucescu rent richting de bal. Lucescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Luzifer passt de bal zonder na te denken. Melechowicz rent richting de bal. Melechowicz passt de bal zonder na te denken. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Pieniek met een snelle inworp. Falzon met een sublieme pass. Nady is nu in balbezit. Nady haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Kołobrzeg - Żołnierze Wyklęci 5:3

85e minuut.
Chagas passt de bal met de wreef. Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon passt de bal in één keer door. Daar is Pieniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Kołobrzeg 50%, Żołnierze Wyklęci 50%.
Furia Kołobrzeg - Żołnierze Wyklęci 5:3