Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 4 liga Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3014
4 liga TS ABG WISŁA KRAKÓW
korczu_wroc Tactiek 442
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 54.1
adequate Schieten very good
average Passen very good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury rent richting de bal. Engel onderschept slim de pass. Engel draait met de bal, schiet en ... Amca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

6e minuut.
Adan probeert naar een medespeler te passen. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk passt de bal zonder na te denken. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fred verovert de bal door een tackle van achteren. Fred passt de bal zonder na te denken. Mir rent richting de bal. Mir geeft de bal voor. Hatoshi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gomes probeert naar een medespeler te passen. Kaesbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaesbauer speelt de bal door. Mir heeft problemen om de bal te vangen. Mir passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ntikoudis is nu in balbezit. Adan onderschept slim de pass. Adan geeft een lange en hoge pass. Kulczyk is nu in balbezit. Kulczyk haalt uit met een fantastische trap. Amca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 61%, TS ABG WISŁA KRAKÓW 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
4 liga - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:0

46e minuut.
Loch komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Cobeño Iglesias speelt de bal door. Mir rent richting de bal. Mir speelt de bal door. Hatoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatoshi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kmetec speelt de bal door. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk probeert naar een medespeler te passen. Engel is nu in balbezit. Engel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kmetec probeert naar een medespeler te passen. Kulczyk rent richting de bal. Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury geeft een hoge lob. Kulczyk probeert naar een medespeler te passen. Amca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kovačević is nu in balbezit. Kovačević geeft een lange en hoge pass. Daar is Gomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hatoshi is nu in balbezit. Hatoshi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Jávor rent richting de bal. Jávor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:1

77e minuut.
Fred passt de bal zonder na te denken. Adan is nu in balbezit. Hatoshi onderschept slim de pass. Hatoshi schiet op doel. Teze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 61%, TS ABG WISŁA KRAKÓW 39%.
4 liga - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:2