Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Steaua lu Manole Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6106
Steaua lu Manole V
ctd_e_e_sus Tactiek 2ac
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 51
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
41.2 gemiddelde waardering 68.9
average Schieten incredible
adequate Passen formidable
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Purcaru passt de bal met de wreef. Boca rent richting de bal. Kłopot maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kłopot naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Janák passt de bal in één keer door. Hải Khôi geeft een lange en hoge pass. Cotenescu probeert naar een medespeler te passen. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coc is nu in balbezit. Coc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 0:1

9e minuut.
Bătrânu rent richting de bal. Bătrânu geeft de bal voor. Coc rent richting de bal. Coc schiet op doel. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 0:2

13e minuut.
Purcaru passt de bal zonder na te denken. Dalyan speelt de bal door. Boca rent richting de bal. Boca schiet op doel. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 0:3

14e minuut.
Purcaru rent richting de bal. Purcaru geeft een lange en hoge pass. Boca is nu in balbezit. Coc is nu in balbezit. Coc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jelescu de bal. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coc is nu in balbezit. Coc schiet op doel. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 0:4

16e minuut.
Ştrulă heeft problemen om de bal te vangen. Poštić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütüncü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütüncü schiet op doel. Manu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:4

21e minuut.
Klungelig pakt Dalyan de bal. Purcaru rent richting de bal. Purcaru passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dobrinoiu de bal. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Hagi kopt de bal weg. Bohács probeert naar een medespeler te passen. Boca is nu in balbezit. Boca draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:5

23e minuut.
Dobrinoiu onderschept slim de pass. Dobrinoiu passt de bal met de wreef. Cotenescu speelt de bal door. Boca is nu in balbezit. Boca draait met de bal, schiet en ... Muntenuş bokst de bal weg.

26e minuut.
Ghinea rent richting de bal. Ghinea geeft een lange en hoge pass. Boca rent richting de bal. Boca draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:6

27e minuut.
Bătrânu passt de bal in één keer door. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca is nu in balbezit. Boca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:7

31e minuut.
Bohács is nu in balbezit. Bohács passt de bal met de wreef. Boca met een sublieme pass. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Craia onderschept slim de pass. Craia geeft de bal voor. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Purcaru passt de bal in één keer door. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:8

39e minuut.
Cotenescu onderschept slim de pass. Coc met een sublieme pass. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:9

43e minuut.
Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca rent richting de bal. Boca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:10

45e minuut.
Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca is nu in balbezit. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 80%, V 20%.
Steaua lu Manole - V 1:10

48e minuut.
Cotenescu passt de bal met de wreef. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu geeft een lange en hoge pass. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:11

49e minuut.
Coc heeft problemen om de bal te vangen. Coc geeft een lange en hoge pass. Boca kopt de bal weg. Klungelig pakt Dobrinoiu de bal. Dobrinoiu schiet op doel. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Hải Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Hải Khôi passt de bal in één keer door. Janák rent richting de bal. Bătrânu verovert de bal door een tackle van achteren. Bătrânu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Bătrânu kopt de bal weg. Klungelig pakt Jelescu de bal. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:12

56e minuut.
Neculñir bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculñir passt de bal met de wreef. Hải Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dobrinoiu onderschept slim de pass. Boca is nu in balbezit. Dobrinoiu rent richting de bal. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:13

58e minuut.
Janák passt de bal in één keer door. Bătrânu met een sublieme pass. Boca is nu in balbezit. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dobrinoiu springt en kopt de bal. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu probeert naar een medespeler te passen. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu schiet op doel. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:14

61e minuut.
Dalyan probeert naar een medespeler te passen. Neculñir speelt de bal door. Dalyan controleert de bal met de borst. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Jelescu kopt de bal weg. Dobrinoiu rent richting de bal. Boca rent richting de bal. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:15

65e minuut.
Cotenescu heeft problemen om de bal te vangen. Cotenescu geeft een lange en hoge pass. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca schiet op doel. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dobrinoiu geeft de bal voor. Cotenescu is nu in balbezit. Cotenescu probeert naar een medespeler te passen. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Dobrinoiu onderschept slim de pass. Hải Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu onderschept slim de pass. Dobrinoiu schiet op doel. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:16

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boca met de inworp. Cotenescu geeft een lange en hoge pass. Dobrinoiu springt en kopt de bal. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:17

70e minuut.
Boca is nu in balbezit. Dobrinoiu is nu in balbezit. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu schiet op doel. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Coc probeert naar een medespeler te passen. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca passt de bal zonder na te denken. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu schiet op doel. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Hagi is nu in balbezit. Hagi passt de bal zonder na te denken. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Boca is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:18

75e minuut.
Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă onderschept slim de pass. Ştrulă geeft de bal voor. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Boca is nu in balbezit. Boca schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jelescu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bătrânu zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:19

78e minuut.
Tütüncü met een sublieme pass. Daar is Poštić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Tütüncü rent richting de bal. Coc onderschept slim de pass. Bătrânu geeft een lange en hoge pass. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:20

85e minuut.
Janák geeft de bal voor. Cotenescu kopt de bal weg. Boca is nu in balbezit. Boca haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:21

87e minuut.
Jelescu geeft de bal voor. Inworp. Cotenescu met een snelle inworp. Boca rent richting de bal. Boca geeft de bal voor. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - V 1:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 78%, V 22%.
Steaua lu Manole - V 1:22