Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:16
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Cattivi Ragazzi Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1617
Cattivi Ragazzi WEEDSjoint
442 inc1 Tactiek 3png
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
27 gemiddelde waardering 45
weak Schieten adequate
average Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Pinotti onderschept slim de pass. Pinotti passt de bal zonder na te denken. Tytek is nu in balbezit. Tytek haalt uit met een fantastische trap. Filzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cattivi Ragazzi - WEEDSjoint 0:1

8e minuut.
Spinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinosa geeft een lange en hoge pass. Truchanowski kopt de bal weg. Pesaresi rent richting de bal. Pesaresi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pinotti rent richting de bal. Met opzet legt Spinosa zijn tegenspeler op de grond. Pinotti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pinotti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Belcea verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yanbakmaz zal de hoekschop nemen. Poratto kan de bal niet met de borst controleren. Filzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yanbakmaz met een snelle inworp. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro geeft de bal voor. Pesaresi maakt een snoekduik en kopt de bal. Filzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Nasato kopt de bal weg. Chlabicz heeft problemen om de bal te vangen. Chlabicz met een sublieme pass. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pesaresi onderschept slim de pass. Pesaresi speelt de bal door. Ianni met een sublieme pass. Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Spinosa geeft een lange en hoge pass. Chlabicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faraldi rent richting de bal. Chlabicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chlabicz geeft de bal voor. Filzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Alderete is nu in balbezit. Alderete passt de bal in één keer door. Truchanowski speelt de bal door. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cattivi Ragazzi 71%, WEEDSjoint 29%.
Cattivi Ragazzi - WEEDSjoint 0:1

48e minuut.
Ağayarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro onderschept slim de pass. Balseiro met een sublieme pass. Pesaresi rent richting de bal. Pesaresi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cattivi Ragazzi - WEEDSjoint 0:2

51e minuut.
Pinotti rent richting de bal. Pinotti passt de bal zonder na te denken. Tonon rent richting de bal. Tonon draait met de bal, schiet en ... Filzi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

64e minuut.
Spinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinosa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yanbakmaz met een snelle inworp. Balseiro geeft een lange en hoge pass. Filzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tytek rent richting de bal. Tytek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cattivi Ragazzi - WEEDSjoint 0:3

69e minuut.
Tytek rent richting de bal. Tytek passt de bal zonder na te denken. Balseiro met een sublieme pass. Tonon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cattivi Ragazzi - WEEDSjoint 0:4

74e minuut.
Spinosa is nu in balbezit. Spinosa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yanbakmaz met de inworp. Balseiro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cattivi Ragazzi 78%, WEEDSjoint 22%.
Cattivi Ragazzi - WEEDSjoint 0:4