Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lõvikoobas
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10001
Jälgimäe Lõvid Jälgimäe Torpeedo JK
Corner Tactiek nurk
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 54.9
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen adequate


1e minuut.
Sagar passt de bal in één keer door. Nahasepp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin haalt uit met een fantastische trap. Huerta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Jälgimäe Torpeedo JK 1:0

2e minuut.
Pauri met een sublieme pass. Valtna heeft problemen om de bal te vangen. Valtna schiet op doel. Vilps probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jälgimäe Lõvid - Jälgimäe Torpeedo JK 1:1

3e minuut.
Primanin probeert naar een medespeler te passen. Corach met een sublieme pass. Sagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagar schiet op doel. Huerta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Jälgimäe Torpeedo JK 2:1

8e minuut.
Haralambie geeft de bal voor. Inworp. Kasak met een snelle inworp. Sagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Primanin met een snelle inworp. Kasak rent richting de bal. Villarraga onderschept slim de pass. Daar is Villarraga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarraga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bemben is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valtna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin schiet op doel. Huerta bokst de bal weg.

26e minuut.
Kiivit is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jugar met een snelle inworp. Primanin is nu in balbezit. Primanin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huerta speelt de bal door. Inworp. Primanin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasak rent richting de bal. Kasak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Nahasepp is nu in balbezit. Nahasepp passt de bal met de wreef. Valtna heeft problemen om de bal te vangen. Primanin rent richting de bal. Primanin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valtna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Primanin. Primanin krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Primanin met de inworp. Sagar rent richting de bal. Sagar passt de bal in één keer door. Nahasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahasepp schiet op doel. Vilps kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vilps probeert naar een medespeler te passen. Primanin kan de bal niet met de borst controleren. Nahasepp legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Primanin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Primanin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Huerta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Primanin is nu in balbezit. Primanin haalt uit met een fantastische trap. Huerta bokst de bal weg. Primanin is nu in balbezit. Primanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Jälgimäe Torpeedo JK 3:1

40e minuut.
Bemben speelt de bal door. Corach bereikt de bal nog maar net als eerste. Corach geeft een hoge lob. Primanin rent richting de bal. Primanin draait met de bal, schiet en ... Huerta bokst de bal weg. Primanin is nu in balbezit. Primanin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Inworp. Jugar met een snelle inworp. Primanin is nu in balbezit. Primanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Jälgimäe Torpeedo JK 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jälgimäe Lõvid 41%, Jälgimäe Torpeedo JK 59%.
Jälgimäe Lõvid - Jälgimäe Torpeedo JK 4:1

46e minuut.
Pauri probeert naar een medespeler te passen. Valtna is nu in balbezit. Primanin onderschept slim de pass. Klungelig pakt Primanin de bal. Primanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Jälgimäe Torpeedo JK 5:1

59e minuut.
Pauri kopt de bal weg. Sagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri onderschept slim de pass. Pauri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Valtna met een snelle inworp. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin heeft problemen om de bal te vangen. Primanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Jälgimäe Torpeedo JK 6:1

69e minuut.
Pihu met een sublieme pass. Valtna rent richting de bal. Sagar onderschept slim de pass. Sagar draait met de bal, schiet en ... Huerta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Jälgimäe Torpeedo JK 7:1

72e minuut.
Valtna passt de bal met de wreef. Pauri speelt de bal door. Daar is Kasak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Jälgimäe Torpeedo JK 7:2

74e minuut.
Sagar speelt de bal door. Villarraga rent richting de bal. Villarraga passt de bal met de wreef. Vultman rent richting de bal. Vultman draait met de bal, schiet en ... Huerta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pauri passt de bal zonder na te denken. Kõrge is nu in balbezit. Kõrge geeft een hoge lob. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Jälgimäe Torpeedo JK 8:2

88e minuut.
Kasak rent richting de bal. Kasak passt de bal zonder na te denken. Primanin is nu in balbezit. Primanin haalt uit met een fantastische trap. Huerta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jälgimäe Lõvid - Jälgimäe Torpeedo JK 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jälgimäe Lõvid 39%, Jälgimäe Torpeedo JK 61%.
Jälgimäe Lõvid - Jälgimäe Torpeedo JK 9:2