Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Brasovia FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2699
Brasovia FC MMT4
532 Tactiek 5app
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 43.2
very good Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Căldăraru speelt de bal door. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyli passt de bal zonder na te denken. Poggioni is nu in balbezit. Poggioni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lord onderschept slim de pass. Poggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggioni passt de bal in één keer door. Rüstəmbəyli rent richting de bal. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - MMT4 0:1

9e minuut.
Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski onderschept slim de pass. Szaniawski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Poggioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poggioni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Lord geeft een hoge lob. Krogsgaard is nu in balbezit. Krogsgaard draait met de bal, schiet en ... Trempala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brasovia FC - MMT4 1:1

26e minuut.
Krogsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogsgaard probeert naar een medespeler te passen. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel. Mordasovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Daar is Rüstəmbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plaskie is nu in balbezit. Pescaru is nu in balbezit. Rüstəmbəyli onderschept slim de pass. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - MMT4 1:2

45e minuut.
Căldăraru verovert de bal door een tackle van achteren. Căldăraru met een sublieme pass. Szaniawski probeert naar een medespeler te passen. Poggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggioni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasovia FC 54%, MMT4 46%.
Brasovia FC - MMT4 1:2

49e minuut.
Pescaru kopt de bal weg. Daar is Szaniawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaniawski geeft een hoge lob. Poggioni is nu in balbezit. Poggioni schiet op doel. Rogoveanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Trempala probeert naar een medespeler te passen. Faubert kopt de bal weg. Căldăraru probeert de bal met de borst te controleren. Krogsgaard is nu in balbezit. Krogsgaard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Szaniawski met een snelle inworp. Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru geeft een hoge lob. Poggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggioni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Poggioni passt de bal zonder na te denken. Lord heeft problemen om de bal te vangen. Panait geeft een hoge lob. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Holban geeft een hoge lob. Inworp. Adams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pescaru geeft de bal voor. Hincapié probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brasovia FC - MMT4 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasovia FC 45%, MMT4 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brasovia FC - MMT4 2:2