Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Łazienkowska 3
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3503
Legia_Warszawa Quasar team
Trening Tactiek 523
46% Balbezit 54%
87% Spel op eigen helft 13%
8 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 28.8
average Schieten average
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Pikul met een sublieme pass. Baptista probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 0:1

4e minuut.
Čavor geeft de bal voor. Depourcq bereikt de bal nog maar net als eerste. Depourcq probeert naar een medespeler te passen. Pietrosant bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosant draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. MacGilroy rent richting de bal. MacGilroy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 0:2

6e minuut.
Pikul probeert de bal aan de voet te houden. Wolterink is nu in balbezit. Wolterink geeft een hoge lob. MacGilroy bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilroy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Baptista geeft een hoge lob. MacGilroy probeert de bal aan de voet te houden. Pikul met een sublieme pass. Klungelig pakt Jurasik de bal. Jurasik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 0:3

11e minuut.
MacLellan geeft de bal voor. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik passt de bal zonder na te denken. Pietrosant is nu in balbezit. Pietrosant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 0:4

14e minuut.
MacBeth probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert MacGilroy de bal onder controle te krijgen. Pietrosant bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilroy is nu in balbezit. MacGilroy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 0:5

16e minuut.
Pikul passt de bal in één keer door. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik passt de bal in één keer door. Pietrosant is nu in balbezit. Pietrosant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 0:6

20e minuut.
MacBeth rent richting de bal. MacBeth met een sublieme pass. Pikul is nu in balbezit. Pikul schiet op doel. McCracken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 1:6

21e minuut.
Daar is MacBeth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacBeth probeert naar een medespeler te passen. Pikul probeert de bal met de borst te controleren. Pikul haalt uit met een fantastische trap. McCracken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 2:6

23e minuut.
MacGilroy passt de bal met de wreef. Pietrosant rent richting de bal. Jurasik rent richting de bal. Pietrosant bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosant haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pietrosant rent richting de bal. Pietrosant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 2:7

27e minuut.
MacBeth rent richting de bal. MacBeth probeert naar een medespeler te passen. Baptista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pietrosant rent richting de bal. Pietrosant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 2:8

27e minuut.
Porović geeft de bal voor. Jurasik rent richting de bal. Jurasik geeft de bal voor. Pietrosant bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrosant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 2:9

33e minuut.
Depourcq rent richting de bal. Depourcq geeft een hoge lob. MacBeth met een sublieme pass. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik schiet op doel. De bal raakt de paal. MacBeth is nu in balbezit. MacBeth geeft een lange en hoge pass. Jurasik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 2:10

36e minuut.
Narov rent richting de bal. Narov geeft de bal voor. Pikul kopt de bal weg. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 2:11

39e minuut.
MacLellan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLellan geeft een lange en hoge pass. Pikul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikul draait met de bal, schiet en ... McCracken probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
MacGilroy passt de bal met de wreef. Jurasik probeert naar een medespeler te passen. Pietrosant heeft problemen om de bal te vangen. Ivanov is nu in balbezit. Ivanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 2:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia_Warszawa 87%, Quasar team 13%.
Legia_Warszawa - Quasar team 2:12

53e minuut.
Hausinger verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanov rent richting de bal. Ivanov probeert naar een medespeler te passen. MacGilroy bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilroy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacBeth met een snelle inworp. Jurasik met een sublieme pass. Pietrosant is nu in balbezit. Pietrosant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 2:13

56e minuut.
Porović verovert de bal door een tackle van achteren. Porović geeft een hoge lob. Pikul kopt de bal weg. Jurasik kan de bal niet met de borst controleren. Jurasik draait met de bal, schiet en ... Paal! MacGilroy kan de bal niet met de borst controleren. MacGilroy schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Jurasik de bal. Jurasik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 2:14

62e minuut.
Pikul verovert de bal door een tackle van achteren. Pikul probeert naar een medespeler te passen. Münn is nu in balbezit. Jurasik onderschept slim de pass. Jurasik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Porović trapt de bal weg van het doel. Hausinger speelt de bal door. Pietrosant is nu in balbezit. Pietrosant schiet op doel. Paal! MacGilroy bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilroy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 2:15

65e minuut.
Baptista rent richting de bal. Baptista geeft een lange en hoge pass. Pikul kopt de bal weg. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
MacBeth rent richting de bal. MacBeth speelt de bal door. Porović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik onderschept slim de pass. Jurasik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 2:16

68e minuut.
Baptista geeft een hoge lob. Hausinger kopt de bal weg. Daar is Ivanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikul is nu in balbezit. Pikul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 3:16

70e minuut.
MacGilroy passt de bal met de wreef. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov passt de bal in één keer door. Jurasik rent richting de bal. Jurasik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pikul is nu in balbezit. Hausinger is nu in balbezit. Pikul onderschept slim de pass. Pikul draait met de bal, schiet en ... McCracken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 4:16

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Porović met een harde bal richting middenveld. Daar is Hausinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikul is nu in balbezit. Pikul schiet op doel. McCracken bokst de bal weg. Pikul is nu in balbezit. Pikul schiet op doel. McCracken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pikul is nu in balbezit. Pikul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 5:16

81e minuut.
Porović is nu in balbezit. Ivanov onderschept slim de pass. Ivanov probeert naar een medespeler te passen. Pietrosant rent richting de bal. Pietrosant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia_Warszawa - Quasar team 5:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia_Warszawa 86%, Quasar team 14%.
Legia_Warszawa - Quasar team 5:17