Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Grobari Arad Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1615
Grobari Arad HellTigers
VDK Tactiek NewTicTac
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.1 gemiddelde waardering 57.2
adequate Schieten formidable
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


5e minuut.
Kristiansen onderschept slim de pass. Chiran kan de bal niet met de borst controleren. Kristiansen onderschept slim de pass. Kristiansen geeft een hoge lob. Mihu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - HellTigers 0:1

6e minuut.
Yeffal onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tułodziecki. Yeffal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kędziora zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yeffal maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Jašić kopt de bal weg. Mihu is nu in balbezit. Plewa maakt een afschuwelijke overtreding. Plewa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Mihu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chiran maakt een snoekduik en kopt de bal. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - HellTigers 0:2

10e minuut.
Kraśkiewicz rent richting de bal. Chiran onderschept slim de pass. Chiran speelt de bal door. Yeffal rent richting de bal. Yeffal draait met de bal, schiet en ... Sorrentino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - HellTigers 0:3

13e minuut.
Õispuu geeft een hoge lob. Parraguéz heeft problemen om de bal te vangen. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran is nu in balbezit. Chiran haalt uit met een fantastische trap. Sorrentino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kędziora is nu in balbezit. Kędziora geeft een hoge lob. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal schiet op doel. Sorrentino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - HellTigers 0:4

15e minuut.
Kębrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal verovert de bal door een tackle van achteren. Tułodziecki rent richting de bal. Yeffal onderschept slim de pass. Yeffal haalt uit met een fantastische trap. Sorrentino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Mihu kopt de bal weg. Daar is Chiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiran probeert naar een medespeler te passen. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mihu met een sublieme pass. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal draait met de bal, schiet en ... Sorrentino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - HellTigers 0:5

28e minuut.
Mihu passt de bal zonder na te denken. Chiran rent richting de bal. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal haalt uit met een fantastische trap. Sorrentino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - HellTigers 0:6

32e minuut.
Jašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašić passt de bal in één keer door. Daar is Mihu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihu geeft een hoge lob. Chiran krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Butulescu controleert de bal met de borst. Jašić probeert naar een medespeler te passen. Mihu probeert naar een medespeler te passen. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran haalt uit met een fantastische trap. Sorrentino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Butulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihu rent richting de bal. Mihu passt de bal in één keer door. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - HellTigers 0:7

42e minuut.
Velciu rent richting de bal. Velciu met een sublieme pass. Kębrowski probeert naar een medespeler te passen. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal haalt uit met een fantastische trap. Sorrentino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Butulescu kopt de bal weg. Puzzu heeft problemen om de bal te vangen. Hrebenciuc rent richting de bal. Puzzu verovert de bal door een tackle van achteren. Puzzu draait met de bal, schiet en ... Nărăvaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grobari Arad 73%, HellTigers 27%.
Grobari Arad - HellTigers 0:7

49e minuut.
Parraguéz is nu in balbezit. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz met een sublieme pass. Klungelig pakt Yeffal de bal. Yeffal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Velciu rent richting de bal. Jašić verovert de bal door een tackle van achteren. Jašić probeert naar een medespeler te passen. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sorrentino trapt de bal weg. Parraguéz kopt de bal weg. Chiran kan de bal niet met de borst controleren. Chiran draait met de bal, schiet en ... Sorrentino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Mureşeanu probeert naar een medespeler te passen. Chiran rent richting de bal. Yeffal is nu in balbezit. Chiran rent richting de bal. Chiran haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Velciu is nu in balbezit. Jašić onderschept slim de pass. Kędziora geeft een hoge lob. Yeffal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeffal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Velciu geeft een hoge lob. Mureşeanu heeft problemen om de bal te vangen. Puzzu rent richting de bal. Puzzu draait met de bal, schiet en ... Estop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Puzzu rent richting de bal. Jašić onderschept slim de pass. Jašić geeft de bal voor. Klungelig pakt Chiran de bal. Chiran draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Õispuu is nu in balbezit. Yeffal is nu in balbezit. Tułodziecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yeffal raakt geblesseerd tijdens het duel. Kędziora wilt de vrije trap nemen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - HellTigers 0:8

73e minuut.
Kędziora rent richting de bal. Kędziora geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chiran de bal. Chiran haalt uit met een fantastische trap. Sorrentino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - HellTigers 0:9

77e minuut.
Filozof speelt de bal door. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora geeft de bal voor. Chiran rent richting de bal. Chiran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kraśkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Chiran is nu in balbezit. Chiran heeft problemen om de bal te vangen. Chiran geeft een lange en hoge pass. Yeffal krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Butulescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędziora geeft de bal voor. Chiran krijgt zijn hoofd ertegen. Yeffal probeert de bal met de borst te controleren. Sorrentino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Sorrentino probeert naar een medespeler te passen. Kędziora kopt de bal weg. Mihu geeft de bal voor. Chiran rent richting de bal. Chiran draait met de bal, schiet en ... Sorrentino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Yeffal de bal. Yeffal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - HellTigers 0:10

86e minuut.
Mihu rent richting de bal. Mihu geeft de bal voor. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran schiet op doel. Sorrentino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - HellTigers 0:11

87e minuut.
Parraguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguéz geeft een lange en hoge pass. Chiran rent richting de bal. Chiran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - HellTigers 0:12

89e minuut.
Sorrentino met een harde bal richting middenveld. Jašić kopt de bal weg. Parraguéz geeft een lange en hoge pass. Chiran is nu in balbezit. Chiran schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grobari Arad 73%, HellTigers 27%.
Grobari Arad - HellTigers 0:12