Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-14 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: los odoos Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2221
Los Odos FC la gallega fc
We are back Tactiek aqui
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 38.1
good Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Villanueva is nu in balbezit. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros verovert de bal door een tackle van achteren. Yegros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - la gallega fc 1:0

5e minuut.
Villanueva rent richting de bal. Villanueva passt de bal in één keer door. Plotnic rent richting de bal. Plotnic geeft een lange en hoge pass. Yegros maakt een snoekduik en kopt de bal. Nápoles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Alves passt de bal met de wreef. Lara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Treitz. Treitz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Navarrete met een sublieme pass. Yegros rent richting de bal. Yegros passt de bal met de wreef. Palacios rent richting de bal. Palacios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - la gallega fc 2:0

12e minuut.
Wojciulewicz kopt de bal weg. Redondo rent richting de bal. Junqueiro onderschept slim de pass. Treitz rent richting de bal. Treitz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Treitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Montano verovert de bal door een tackle van achteren. Montano geeft de bal voor. Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
De Anda rent richting de bal. De Anda passt de bal zonder na te denken. Treitz heeft problemen om de bal te vangen. Treitz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - la gallega fc 2:1

21e minuut.
Lara probeert naar een medespeler te passen. Wojciulewicz geeft de bal voor. Treitz is nu in balbezit. Treitz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Odos FC - la gallega fc 2:2

28e minuut.
Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva met een sublieme pass. Plotnic rent richting de bal. Daar is Plotnic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plotnic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yegros is nu in balbezit. Yegros passt de bal met de wreef. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios draait met de bal, schiet en ... Nápoles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - la gallega fc 3:2

37e minuut.
Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara probeert naar een medespeler te passen. Taşdelen is nu in balbezit. Palacios onderschept slim de pass. Palacios schiet op doel. Nápoles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - la gallega fc 4:2

45e minuut.
Guevara controleert de bal met de borst. Navarrete rent richting de bal. Navarrete passt de bal met de wreef. Yegros is nu in balbezit. Yegros schiet op doel. Nápoles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - la gallega fc 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Odos FC 38%, la gallega fc 62%.
Los Odos FC - la gallega fc 5:2

47e minuut.
Treitz schiet op doel. Rangel met een sublieme pass. De Anda kopt de bal weg. Junqueiro is nu in balbezit. Junqueiro draait met de bal, schiet en ... Rangel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - la gallega fc 5:3

50e minuut.
Nápoles trapt de bal weg van het doel. Lara kopt de bal weg. Daar is Yegros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yegros haalt uit met een fantastische trap. Nápoles maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Alves geeft een hoge lob. Navarrete speelt de bal door. Yegros rent richting de bal. Yegros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Treitz rent richting de bal. Treitz passt de bal zonder na te denken. Wojciulewicz met een sublieme pass. Junqueiro rent richting de bal. Junqueiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Palacios rent richting de bal. Taşdelen begaat een overtreding. Palacios raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Villanueva neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Palacios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nápoles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yegros is nu in balbezit. Yegros draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Plotnic verovert de bal door een tackle van achteren. Plotnic geeft de bal voor. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lara heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva speelt de bal door. Taşdelen onderschept slim de pass. Yegros is nu in balbezit. Yegros haalt uit met een fantastische trap. Nápoles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palacios is nu in balbezit. Palacios schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Odos FC - la gallega fc 6:3

72e minuut.
Treitz is nu in balbezit. Wojciulewicz is nu in balbezit. Redondo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojciulewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galván wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Palacios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galván probeert naar een medespeler te passen. Guevara is nu in balbezit. Guevara passt de bal met de wreef. Junqueiro rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Odos FC 49%, la gallega fc 51%.
Los Odos FC - la gallega fc 6:3