Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: HaoNguyen Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1155
HaoNguyen Imagination
HN_A Tactiek 1234
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 29.9
solid Schieten adequate
good Passen poor
solid Verdedigen average


3e minuut.
Minh Tiến met een sublieme pass. Hoàng Sĩ rent richting de bal. Hoàng Sĩ passt de bal met de wreef. Vene heeft problemen om de bal te vangen. Nghĩa Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Imagination 1:0

7e minuut.
Calledda rent richting de bal. Calledda passt de bal met de wreef. Vene rent richting de bal. Hoàng Sĩ rent richting de bal. Hoàng Sĩ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Grümpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpi passt de bal in één keer door. Minh Tiến met een sublieme pass. Vene is nu in balbezit. Vene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Imagination 2:0

10e minuut.
Pojar passt de bal met de wreef. Minh Tiến probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Sĩ bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene rent richting de bal. Vene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Imagination 3:0

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bánó niet meer kan verder spelen. Gruszka komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Vene rent richting de bal. Nghĩa Dũng is nu in balbezit. Vene rent richting de bal. Vene draait met de bal, schiet en ... Gruszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Imagination 4:0

25e minuut.
Klungelig pakt Nghĩa Dũng de bal. Raspudić is nu in balbezit. Raspudić passt de bal zonder na te denken. Vene bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene haalt uit met een fantastische trap. Gruszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Imagination 5:0

33e minuut.
Minh Tiến geeft een hoge lob. Nghĩa Dũng kopt de bal weg. Klungelig pakt Lipko de bal. Hoàng Sĩ is nu in balbezit. Hoàng Sĩ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vene rent richting de bal. Vene schiet op doel. Gruszka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Torrisi is nu in balbezit. Raspudić onderschept slim de pass. Raspudić speelt de bal door. Nghĩa Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nghĩa Dũng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Minh Ngọc komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HaoNguyen 26%, Imagination 74%.
HaoNguyen - Imagination 5:0

48e minuut.
Hoàng Sĩ onderschept slim de pass. Hoàng Sĩ passt de bal in één keer door. Vene bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene draait met de bal, schiet en ... Gruszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Imagination 6:0

50e minuut.
Ferraris rent richting de bal. Ferraris probeert naar een medespeler te passen. Vene bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Imagination 7:0

51e minuut.
Vidoni komt het veld opgelopen. Mercantini komt het veld opgelopen. Polaczek komt het veld opgelopen. Geffroy komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Minh Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ngọc geeft een lange en hoge pass. Pradelli heeft problemen om de bal te vangen. Nghĩa Dũng is nu in balbezit. Nghĩa Dũng draait met de bal, schiet en ... Gruszka bokst de bal weg. Paal! Vene is nu in balbezit. Vene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Imagination 8:0

64e minuut.
Raspudić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nghĩa Dũng rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polaczek. Polaczek krijgt een gele kaart. Nghĩa Dũng raakt geblesseerd tijdens het duel. Raspudić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vene krijgt zijn hoofd ertegen. Gruszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Geffroy met een sublieme pass. Polaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene onderschept slim de pass. Nghĩa Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nghĩa Dũng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Vidoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mercantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivrice legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mercantini raakt geblesseerd tijdens het duel. Vidoni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Erazim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Erazim niet meer kan verder spelen. Ripepi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Scheiber de bal. Hoàng Sĩ is nu in balbezit. Scheiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ngọc is nu in balbezit. Minh Ngọc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ferraris rent richting de bal. Ferraris met een sublieme pass. Minh Ngọc met een sublieme pass. Vene bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Minh Ngọc geeft een hoge lob. Raspudić kopt de bal weg. Daar is Hoàng Sĩ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vene is nu in balbezit. Vene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Imagination 9:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Ngọc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scheiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sĩ verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Sĩ geeft de bal voor. Gruszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nghĩa Dũng krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raspudić rent richting de bal. Raspudić met een sublieme pass. Nghĩa Dũng rent richting de bal. Nghĩa Dũng draait met de bal, schiet en ... Gruszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - Imagination 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HaoNguyen 27%, Imagination 73%.
HaoNguyen - Imagination 10:0