Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:16
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Black Bishop Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1250
Black Bishop AzzurriDreamTeam
4312 Tactiek 352 STRETTO
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 30.6
weak Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen average


13e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Inworp. Leśko met een snelle inworp. Belmessieri rent richting de bal. Belmessieri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Quinque met de inworp. Marani geeft een hoge lob. Saccardo is nu in balbezit. Camejo onderschept slim de pass. Camejo draait met de bal, schiet en ... Hrabčák bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bishop - AzzurriDreamTeam 0:1

19e minuut.
Leśko rent richting de bal. Camejo verovert de bal door een tackle van achteren. Giordano rent richting de bal. Daar is Camejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camejo schiet op doel. Hrabčák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Panizzoli is nu in balbezit. Panizzoli probeert naar een medespeler te passen. Saccardo rent richting de bal. Paganini onderschept slim de pass. Paganini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Saccardo verovert de bal door een tackle van achteren. Saccardo met een sublieme pass. Daar is Beneventi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panizzoli rent richting de bal. Panizzoli draait met de bal, schiet en ... Hrabčák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panizzoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bishop - AzzurriDreamTeam 0:2

37e minuut.
Marani is nu in balbezit. Broglia is nu in balbezit. Broglia geeft de bal voor. Musmarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Musmarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Bishop 55%, AzzurriDreamTeam 45%.
Black Bishop - AzzurriDreamTeam 0:2

48e minuut.
Lancuso onderschept slim de pass. Lancuso passt de bal in één keer door. Pyykölä rent richting de bal. Pyykölä haalt uit met een fantastische trap. Hrabčák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bishop - AzzurriDreamTeam 0:3

51e minuut.
Panizzoli probeert naar een medespeler te passen. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beneventi onderschept slim de pass. Panizzoli is nu in balbezit. Panizzoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Broglia kopt de bal weg. Abbruzzese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Musmarra is nu in balbezit. Musmarra haalt uit met een fantastische trap. Panfili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Marani geeft de bal voor. Paganini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panizzoli draait met de bal, schiet en ... Hrabčák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Bishop 59%, AzzurriDreamTeam 41%.
Black Bishop - AzzurriDreamTeam 0:3