Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DF Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4351
DF TEAM Mancos Team
442 plat Tactiek mediapuntita
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
56.7 gemiddelde waardering 41.1
formidable Schieten average
very good Passen solid
very good Verdedigen good


7e minuut.
Inworp. Cornett met de inworp. Gyetvai rent richting de bal. Hana Shehhi geeft de bal voor. Ząbecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Mancos Team 1:0

12e minuut.
Rădoiu passt de bal zonder na te denken. Honásek rent richting de bal. Gyetvai onderschept slim de pass. Gyetvai haalt uit met een fantastische trap. Ząbecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Mancos Team 2:0

14e minuut.
Cornett geeft de bal voor. Daar is Baszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyetvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello rent richting de bal. Merello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Hana Shehhi is nu in balbezit. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Shehhi is nu in balbezit. Hana Shehhi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Inworp. Andreu met een snelle inworp. Mihăilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăilescu geeft de bal voor. Gyetvai maakt een snoekduik en kopt de bal. Ząbecki bokst de bal weg. Baszak kopt de bal weg. Charlier rent richting de bal. Charlier geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bors probeert de bal met de borst te controleren. Bors geeft de bal voor. Gyetvai rent richting de bal. Gyetvai geeft een hoge lob. Merello krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rodoplu bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlier verovert de bal door een tackle van achteren. Charlier met een sublieme pass. Merello rent richting de bal. Merello draait met de bal, schiet en ... Ząbecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Galuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bors onderschept slim de pass. Tamacas geeft een lange en hoge pass. Gyetvai is nu in balbezit. Gyetvai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Mancos Team 3:0

42e minuut.
Charlier verovert de bal door een tackle van achteren. Charlier geeft de bal voor. Merello rent richting de bal. Merello haalt uit met een fantastische trap. Ząbecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Mancos Team 4:0

45e minuut.
Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Shehhi onderschept slim de pass. Hana Shehhi geeft de bal voor. Gyetvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DF TEAM 26%, Mancos Team 74%.
DF TEAM - Mancos Team 4:0

46e minuut.
McArthur komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Charlier rent richting de bal. Charlier geeft de bal voor. Hana Shehhi probeert naar een medespeler te passen. Merello rent richting de bal. Merello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Honásek met de inworp. Rădoiu geeft een hoge lob. Merello is nu in balbezit. Klungelig pakt Merello de bal. Merello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Mancos Team 5:0

52e minuut.
Rodoplu onderschept slim de pass. Hana Shehhi onderschept slim de pass. Hana Shehhi probeert naar een medespeler te passen. Gyetvai rent richting de bal. Gyetvai geeft een hoge lob. Ząbecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gyetvai is nu in balbezit. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Mancos Team 6:0

55e minuut.
Daar is Gyetvai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedyalkov geeft de bal voor. Rădoiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Gyetvai de bal. Gyetvai draait met de bal, schiet en ... Ząbecki bokst de bal weg.

58e minuut.
Cornett geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nunes de bal. Merello is nu in balbezit. Merello draait met de bal, schiet en ... Ząbecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Mancos Team 7:0

64e minuut.
Daar is Merello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merello passt de bal zonder na te denken. Gyetvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Mancos Team 8:0

65e minuut.
Bors geeft een lange en hoge pass. Gyetvai is nu in balbezit. Hana Shehhi is nu in balbezit. Hana Shehhi draait met de bal, schiet en ... Ząbecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hana Shehhi is nu in balbezit. Hana Shehhi passt de bal in één keer door. Merello is nu in balbezit. Merello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Mancos Team 9:0

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ząbecki niet meer kan verder spelen. Baquero komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Nedyalkov rent richting de bal. Mihăilescu onderschept slim de pass. Mihăilescu passt de bal in één keer door. Merello is nu in balbezit. Merello schiet op doel. Baquero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Gyetvai rent richting de bal. Gyetvai met een sublieme pass. Merello rent richting de bal. Merello draait met de bal, schiet en ... Baquero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Mancos Team 10:0

71e minuut.
Hana Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello rent richting de bal. Hana Shehhi probeert naar een medespeler te passen. Gyetvai is nu in balbezit. Gyetvai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bors geeft een hoge lob. Hana Shehhi is nu in balbezit. Hana Shehhi passt de bal zonder na te denken. Gyetvai is nu in balbezit. Gyetvai draait met de bal, schiet en ... Baquero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Andreu geeft een lange en hoge pass. Gyetvai is nu in balbezit. Gyetvai draait met de bal, schiet en ... Baszak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baquero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Mancos Team 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DF TEAM 19%, Mancos Team 81%.
DF TEAM - Mancos Team 11:0