Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bepis Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8782
LKS Zapora Imagination
Normal Tactiek 1234
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 30.7
very good Schieten average
very good Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Castell bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Possenti. Castell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Misiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Castell krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Bánó trapt de bal weg. Zwolski kopt de bal weg. Castell kan de bal niet met de borst controleren. Castell haalt uit met een fantastische trap. Sălăjean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Żubrowski speelt de bal door. Misiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sałata probeert naar een medespeler te passen. Castell controleert de bal met de borst. Castell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Ilică rent richting de bal. Ilică geeft de bal voor. Misiewicz kopt de bal weg. Castell is nu in balbezit. Castell draait met de bal, schiet en ... Bánó bokst de bal weg.

15e minuut.
Misiewicz kopt de bal weg. Ştrulă rent richting de bal. Sałata onderschept slim de pass. Castell bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell schiet op doel. Bánó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalem kopt de bal weg. Castell bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell schiet op doel. Paal! Bánó bokst de bal weg.

21e minuut.
Misiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Misiewicz passt de bal zonder na te denken. Possenti met een sublieme pass. Castell is nu in balbezit. Castell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sălăjean geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sałata de bal onder controle te krijgen. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałata is nu in balbezit. Sałata haalt uit met een fantastische trap. Bánó bokst de bal weg. Castell krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Imagination 1:0

26e minuut.
Castell passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Zwolski de bal onder controle te krijgen. Zwolski met een sublieme pass. Sałata is nu in balbezit. Sałata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Żubrowski passt de bal in één keer door. Misiewicz rent richting de bal. Misiewicz probeert naar een medespeler te passen. Castell rent richting de bal. Castell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Misiewicz geeft de bal voor. Daar is Possenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabjański is nu in balbezit. Fabjański passt de bal in één keer door. Dávila geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mars rent richting de bal. Sałata verovert de bal door een tackle van achteren. Sałata geeft een hoge lob. Castell bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell draait met de bal, schiet en ... Bánó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Castañeda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zapora 33%, Imagination 67%.
LKS Zapora - Imagination 1:0

52e minuut.
Sałata is nu in balbezit. Sałata probeert naar een medespeler te passen. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell onderschept slim de pass. Castell schiet op doel. Bánó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Misiewicz kopt de bal weg. Castell rent richting de bal. Sălăjean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castell wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Misiewicz komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. MacKendrick komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Sălăjean kopt de bal weg. MacKendrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacKendrick is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castell legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Imagination 2:0

59e minuut.
Żubrowski probeert naar een medespeler te passen. Sălăjean is nu in balbezit. Castell onderschept slim de pass. Castell haalt uit met een fantastische trap. Bánó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Imagination 3:0

60e minuut.
Wymeersch komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Possenti heeft problemen om de bal te vangen. Possenti geeft de bal voor. Sałata rent richting de bal. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
MacKendrick passt de bal in één keer door. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch draait met de bal, schiet en ... Sălăjean probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Imagination 4:0

65e minuut.
Frejie komt het veld opgelopen. Fita komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Frejie geeft een hoge lob. Sălăjean rent richting de bal. Wymeersch verovert de bal door een tackle van achteren. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
MacKendrick kopt de bal weg. Daar is Mars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frejie speelt de bal door. Fita is nu in balbezit. Fita draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Ştrulă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwolski met de inworp. Fita heeft problemen om de bal te vangen. Fita geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Wymeersch rent richting de bal. Kalem verovert de bal door een tackle van achteren. Kalem geeft de bal voor. MacKendrick geeft een lange en hoge pass. Wymeersch maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fita is nu in balbezit. Fita geeft een lange en hoge pass. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch draait met de bal, schiet en ... Bánó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Imagination 5:0

76e minuut.
Fita passt de bal met de wreef. Zwolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwolski passt de bal met de wreef. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wymeersch is nu in balbezit. Sălăjean rent richting de bal. Wymeersch verovert de bal door een tackle van achteren. Wymeersch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Kalem geeft een hoge lob. Inworp. Fabjański met een snelle inworp. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kalem kopt de bal weg. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie passt de bal in één keer door. Daar is Wymeersch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Wymeersch passt de bal in één keer door. Frejie is nu in balbezit. Frejie probeert naar een medespeler te passen. Wymeersch heeft problemen om de bal te vangen. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap. Bánó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Brücklmeyer probeert naar een medespeler te passen. Ştrulă rent richting de bal. Fita verovert de bal door een tackle van achteren. Fita schiet op doel. Sălăjean probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Wymeersch springt en kopt de bal. Sălăjean heeft problemen om de bal te vangen. Fita rent richting de bal. Fita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Imagination 6:0

87e minuut.
Dávila met een sublieme pass. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch passt de bal in één keer door. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Ilică de bal. Mars bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita verovert de bal door een tackle van achteren. Fita draait met de bal, schiet en ... Bánó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zapora - Imagination 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zapora 13%, Imagination 87%.
LKS Zapora - Imagination 7:0