Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC GLAZURNIK Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3020
FC GLAZURNIK Pozor Krynica
defglaz 1 Tactiek nowa
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 60.3
very good Schieten formidable
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


10e minuut.
Herbut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Puchalski komt het veld opgelopen. Ötkün trapt de bal weg van het doel. Kilibarda kopt de bal weg. Klungelig pakt Iser de bal. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić schiet op doel. Ötkün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ladoucette geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šestić kopt de bal weg. Kuźniewski is nu in balbezit. Wine onderschept slim de pass. Wine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Pozor Krynica 0:1

18e minuut.
Puchalski passt de bal zonder na te denken. Plazas rent richting de bal. Plazas probeert naar een medespeler te passen. Tuskán is nu in balbezit. Tuskán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kilibarda met een sublieme pass. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić passt de bal zonder na te denken. Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine schiet op doel. Ötkün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Việt Khôi kopt de bal weg. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Pozor Krynica 0:2

36e minuut.
Pflock rent richting de bal. Pflock passt de bal met de wreef. Kilibarda probeert naar een medespeler te passen. Šestić is nu in balbezit. Šestić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
van der Woude onderschept slim de pass. Zsíros bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereniowski met een sublieme pass. Wine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 66%, Pozor Krynica 34%.
FC GLAZURNIK - Pozor Krynica 0:2

57e minuut.
Ćulibrk onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ladoucette met de inworp. Šestić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šestić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Kilibarda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Šestić kopt de bal weg. Daar is Kuźniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wine is nu in balbezit. Wine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Zsíros kopt de bal weg. Doscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereniowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dereniowski krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Doscă raakt geblesseerd tijdens het duel. Doscă met een snel genomen vrije trap. Woźniakowski speelt de bal door. Ladoucette kopt de bal weg. Wine rent richting de bal. Wine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćulibrk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ladoucette bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladoucette geeft een hoge lob. Wine rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 62%, Pozor Krynica 38%.
FC GLAZURNIK - Pozor Krynica 0:2