Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ParaDome
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2129
FC PaRa DieKickers
CornerOUT Tactiek Mikoos FUN
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 26.6
unsatisfactory Schieten hopeless
average Passen unsatisfactory
tragic Verdedigen tragic


1e minuut.
Tudorache met een snelle inworp. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Arregui rent richting de bal. Tudorache verovert de bal door een tackle van achteren. Tudorache draait met de bal, schiet en ... Sępek bokst de bal weg.

3e minuut.
Inworp. Tudorache met een snelle inworp. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Arregui onderschept slim de pass. Fernández Arregui haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - DieKickers 1:0

8e minuut.
Tudorache met een snelle inworp. Fernández Arregui rent richting de bal. Tudorache schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tudorache krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Inworp. Tudorache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tudorache rent richting de bal. Fernández Arregui onderschept slim de pass. Fernández Arregui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Tudorache met een snelle inworp. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Arregui verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Arregui haalt uit met een fantastische trap. Campanella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sępek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Uhlmann kopt de bal weg. Tudorache is nu in balbezit. Fernández Arregui onderschept slim de pass. Tudorache onderschept slim de pass. Tudorache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PaRa 49%, DieKickers 51%.
FC PaRa - DieKickers 1:0

46e minuut.
Campanella rent richting de bal. Campanella geeft een hoge lob. Uhlmann is nu in balbezit. Zarandona verovert de bal door een tackle van achteren. Zarandona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Zarandona bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarandona haalt uit met een fantastische trap. Campanella werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zarandona rent richting de bal. Zarandona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Sępek rent richting de bal. Fernández Arregui rent richting de bal. Sępek is nu in balbezit. Sępek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PaRa - DieKickers 2:0

77e minuut.
Inworp. Tudorache met een snelle inworp. Tudorache rent richting de bal. Tudorache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tudorache met een snelle inworp. Fernández Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Arregui draait met de bal, schiet en ... Campanella werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fernández Arregui is nu in balbezit. Fernández Arregui draait met de bal, schiet en ... Campanella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PaRa 37%, DieKickers 63%.
FC PaRa - DieKickers 2:0