Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Armando Barbón
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4119
Real Oviedo Real Marin C.F.
GarraV Tactiek primera tactica
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 41.4
outstanding Schieten average
excellent Passen adequate
solid Verdedigen good


6e minuut.
Cretella geeft de bal voor. Boroi rent richting de bal. Boroi geeft de bal voor. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal. Peixeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Milijaš heeft problemen om de bal te vangen. Milijaš geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grósz met de inworp. Boroi geeft een hoge lob. Peixeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Portabales geeft een hoge lob. Cuaresma kopt de bal weg. Milijaš heeft problemen om de bal te vangen. Trung Phương onderschept slim de pass. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu geeft een hoge lob. Grósz kopt de bal weg. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero geeft een lange en hoge pass. Cuaresma is nu in balbezit. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Real Marin C.F. 1:0

14e minuut.
Borrero heeft problemen om de bal te vangen. Trung Phương rent richting de bal. Cuaresma is nu in balbezit. Cuaresma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Grósz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borrero is nu in balbezit. Borrero draait met de bal, schiet en ... Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Peixeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Charytanowicz rent richting de bal. Borrero verovert de bal door een tackle van achteren. Borrero passt de bal met de wreef. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Peixeiro met een harde bal richting middenveld. Boroi kopt de bal weg. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Real Marin C.F. 2:0

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Montalbán stond buitenspel. Yağmurca komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Voinescu speelt de bal door. Daar is Iriarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grósz maakt een afschuwelijke overtreding. Grósz krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Boroi speelt de bal door. Borrero heeft problemen om de bal te vangen. Borrero passt de bal met de wreef. Cuaresma is nu in balbezit. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Peixeiro trapt de bal weg van het doel. Grósz kopt de bal weg. Daar is Milijaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel. Peixeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Grósz met een snelle inworp. Borrero rent richting de bal. Borrero passt de bal zonder na te denken. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. Peixeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Oviedo 34%, Real Marin C.F. 66%.
Real Oviedo - Real Marin C.F. 2:0

55e minuut.
Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero verovert de bal door een tackle van achteren. Borrero met een sublieme pass. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Buitenspel voor Montalbán. Goede buitenspelval van de verdediging. Mulde komt het veld opgelopen. Petronacci komt het veld opgelopen. Yunt komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi passt de bal in één keer door. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mulde geeft een lange en hoge pass. Grósz met een sublieme pass. Daar is MacLulich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Inworp. Olaf komt het veld opgelopen. Lassila komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương passt de bal zonder na te denken. Cuaresma is nu in balbezit. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Real Marin C.F. 3:0

86e minuut.
Olaf speelt de bal door. Trung Phương rent richting de bal. MacLulich rent richting de bal. Trung Phương onderschept slim de pass. Trung Phương schiet op doel. Lassila bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Oviedo 37%, Real Marin C.F. 63%.
Real Oviedo - Real Marin C.F. 3:0