Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: buddie Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10248
buddie HFC Haarlem
jos Tactiek Jos
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten good
good Passen solid
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bronskowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Veltman rent richting de bal. Pluijmen onderschept slim de pass. Pluijmen schiet op doel. Strijbosch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Pluijmen is nu in balbezit. Pluijmen probeert naar een medespeler te passen. Bronskowski rent richting de bal. Bronskowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:1

5e minuut.
Veltman probeert naar een medespeler te passen. Boomsma rent richting de bal. Boomsma geeft de bal voor. Daar is Veltman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veltman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Veltman met de inworp. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:2

15e minuut.
Veltman verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veltman met een snelle inworp. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:3

21e minuut.
Bronskowski probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veltman met de inworp. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:4

23e minuut.
Boomsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Boomsma passt de bal in één keer door. Veltman rent richting de bal. Veltman draait met de bal, schiet en ... Obeadă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veltman met de inworp. Daar is Bronskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap. Strijbosch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:5

37e minuut.
Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bronskowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Strijbosch trapt de bal weg. Veltman rent richting de bal. Veltman haalt uit met een fantastische trap. Obeadă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt van de Korput de bal. De Simpelaere rent richting de bal. De Simpelaere geeft een lange en hoge pass. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Canjels is nu in balbezit. Canjels geeft een lange en hoge pass. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman draait met de bal, schiet en ... Obeadă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 44%, HFC Haarlem 56%.
buddie - HFC Haarlem 0:5

46e minuut.
Bronskowski probeert naar een medespeler te passen. van de Korput rent richting de bal. van de Korput schiet op doel. Strijbosch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:6

52e minuut.
Doeltrap. Strijbosch met een harde bal richting middenveld. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski onderschept slim de pass. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap. Strijbosch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Bronskowski haalt uit met een fantastische trap. Strijbosch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal rolt over de achterlijn. Strijbosch met een harde bal richting middenveld. Veltman rent richting de bal. Veltman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Obeadă trapt de bal weg. Young rent richting de bal. Young draait met de bal, schiet en ... Strijbosch bokst de bal weg. Young is nu in balbezit. Young haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:7

65e minuut.
Boomsma probeert naar een medespeler te passen. Kist heeft problemen om de bal te vangen. Thomée rent richting de bal. Thomée schiet op doel. Obeadă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Marsman bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veltman met de inworp. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strijbosch trapt de bal weg. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Obeadă trapt de bal weg van het doel. Bronskowski kopt de bal weg. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young draait met de bal, schiet en ... Strijbosch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:8

74e minuut.
Canjels is nu in balbezit. Canjels geeft de bal voor. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Papetti heeft problemen om de bal te vangen. Papetti geeft een lange en hoge pass. Pluijmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pluijmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pluijmen schiet op doel. Strijbosch bokst de bal weg. Pluijmen is nu in balbezit. Pluijmen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Strijbosch met een sublieme pass. Pluijmen kopt de bal weg. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Šehović bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Veltman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Pluijmen passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veltman met de inworp. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski draait met de bal, schiet en ... Strijbosch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 58%, HFC Haarlem 42%.
buddie - HFC Haarlem 0:8