Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Promień Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3949
Promień Karsznicka
bezpieczna Tactiek OFF
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 42.1
weak Schieten very good
good Passen average
average Verdedigen poor


1e minuut.
Neteland rent richting de bal. Delura is nu in balbezit. Neteland verovert de bal door een tackle van achteren. Křesťan verovert de bal door een tackle van achteren. Křesťan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bilgin onderschept slim de pass. Amortegui rent richting de bal. Bilgin onderschept slim de pass. Bilgin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Schiller trapt de bal weg van het doel. Delura kopt de bal weg. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:1

8e minuut.
Křesťan onderschept slim de pass. Křesťan probeert naar een medespeler te passen. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:2

10e minuut.
Neteland verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Tuấn onderschept slim de pass. Delura rent richting de bal. Delura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:3

13e minuut.
Inworp. Betancourt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna schiet op doel. Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:4

15e minuut.
Betancourt onderschept slim de pass. Betancourt geeft een lange en hoge pass. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura haalt uit met een fantastische trap. Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Laguna is nu in balbezit. Laguna schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:5

17e minuut.
Quốc Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Tuấn speelt de bal door. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura schiet op doel. Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Betancourt met een snelle inworp. Daar is Laguna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laguna speelt de bal door. Delura rent richting de bal. Delura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:6

20e minuut.
Glonek geeft een hoge lob. Křesťan kopt de bal weg. Laguna is nu in balbezit. Laguna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:7

21e minuut.
Töre probeert naar een medespeler te passen. Glonek is nu in balbezit. Glonek geeft een hoge lob. Delura rent richting de bal. Delura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:8

22e minuut.
Laguna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Neteland de bal. Delura verovert de bal door een tackle van achteren. Laguna is nu in balbezit. Laguna draait met de bal, schiet en ... Luźny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:9

24e minuut.
Çankırılılar met een sublieme pass. Inworp. Betancourt met de inworp. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Betancourt neemt de hoekschop. Delura rent richting de bal. Delura schiet op doel. Luźny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laguna rent richting de bal. Laguna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:10

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Betancourt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laguna probeert naar een medespeler te passen. Delura rent richting de bal. Delura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Daar is Delura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delura probeert naar een medespeler te passen. Laguna is nu in balbezit. Laguna haalt uit met een fantastische trap. Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Pedrocchi rent richting de bal. Pedrocchi speelt de bal door. Betancourt rent richting de bal. Laguna heeft problemen om de bal te vangen. Laguna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laguna rent richting de bal. Laguna passt de bal in één keer door. Delura rent richting de bal. Delura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Laguna de bal. Laguna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Betancourt onderschept slim de pass. Betancourt speelt de bal door. Delura rent richting de bal. Delura schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:11

34e minuut.
Bilgin passt de bal in één keer door. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura is nu in balbezit. Delura draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:12

35e minuut.
Betancourt met een snelle inworp. Laguna met een sublieme pass. Delura is nu in balbezit. Delura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Luźny trapt de bal weg. Betliński met een sublieme pass. Pedrocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura is nu in balbezit. Delura schiet op doel. Luźny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura schiet op doel. Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:13

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Betancourt met een snelle inworp. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Pedrocchi haalt uit met een fantastische trap. Luźny speelt de bal door. Delura kopt de bal weg. Laguna is nu in balbezit. Laguna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Delura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:14

44e minuut.
Betancourt met de inworp. Laguna controleert de bal met de borst. Laguna speelt de bal door. Delura is nu in balbezit. Delura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promień 86%, Karsznicka 14%.
Promień - Karsznicka 0:15

48e minuut.
Křesťan rent richting de bal. Křesťan passt de bal met de wreef. Delura is nu in balbezit. Delura schiet op doel. Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:16

55e minuut.
Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna met een sublieme pass. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura draait met de bal, schiet en ... Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:17

58e minuut.
Delura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Laguna de bal. Neteland is nu in balbezit. Laguna onderschept slim de pass. Laguna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:18

60e minuut.
Neteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura verovert de bal door een tackle van achteren. Delura met een sublieme pass. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:19

61e minuut.
Křesťan bereikt de bal nog maar net als eerste. Křesťan geeft een lange en hoge pass. Betancourt rent richting de bal. Betancourt geeft de bal voor. Laguna krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:20

63e minuut.
Pedrocchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laguna heeft problemen om de bal te vangen. Laguna met een sublieme pass. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:21

66e minuut.
Betancourt is nu in balbezit. Betancourt passt de bal met de wreef. Amortegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Neteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Neteland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Quốc Tuấn met een sublieme pass. Laguna is nu in balbezit. Laguna probeert naar een medespeler te passen. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura haalt uit met een fantastische trap. Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura haalt uit met een fantastische trap. Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Ivan is nu in balbezit. Laguna verovert de bal door een tackle van achteren. Laguna met een sublieme pass. Delura is nu in balbezit. Delura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pedrocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgin verovert de bal door een tackle van achteren. Bilgin passt de bal in één keer door. Laguna is nu in balbezit. Laguna draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laguna is nu in balbezit. Laguna draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Betliński geeft een hoge lob. Laguna kopt de bal weg. Delura rent richting de bal. Delura draait met de bal, schiet en ... Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Neteland verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Tuấn speelt de bal door. Delura is nu in balbezit. Delura haalt uit met een fantastische trap. Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laguna is nu in balbezit. Laguna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:22

82e minuut.
Neteland geeft een hoge lob. Křesťan probeert de bal aan de voet te houden. Delura kopt de bal weg. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna haalt uit met een fantastische trap. Luźny bokst de bal weg. Delura is nu in balbezit. Delura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:23

84e minuut.
Laguna passt de bal in één keer door. Neteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Křesťan probeert naar een medespeler te passen. Laguna rent richting de bal. Laguna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pedrocchi speelt de bal door. Delura probeert de bal aan de voet te houden. Delura passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Laguna de bal. Laguna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Valle Riestra met een sublieme pass. Laguna met een sublieme pass. Daar is Delura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delura draait met de bal, schiet en ... Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:24

90e minuut.
Delura rent richting de bal. Delura speelt de bal door. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Karsznicka 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promień 76%, Karsznicka 24%.
Promień - Karsznicka 0:25