Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Prutul Vladesti Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14797
Prutul Vladesti Kyteler
T1 Tactiek 442_difclose
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 59.6
very good Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Oddo rent richting de bal. Piža onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riesner. Riesner krijgt een gele kaart. Piža raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihart zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bleyenberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Stańko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - Kyteler 0:1

7e minuut.
Monk verovert de bal door een tackle van achteren. Bleyenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleyenberg passt de bal zonder na te denken. Doncu is nu in balbezit. Doncu schiet op doel. Stańko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Swoboda speelt de bal door. Bleyenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oddo. Oddo krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Puiu onderschept slim de pass. Puiu geeft een lange en hoge pass. Cadre kopt de bal weg. Bleyenberg kan de bal niet met de borst controleren. Bleyenberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sinclair onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piža zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Bleyenberg rent richting de bal. Stańko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Eloy rent richting de bal. Monk verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dracula. Monk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Monk kan niet meer verder spelen. Wilson komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Doncu probeert de bal met de borst te controleren. Puiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doncu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Riesner met een sublieme pass. Eloy is nu in balbezit. Kuchar is nu in balbezit. Eloy verovert de bal door een tackle van achteren. Eloy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prutul Vladesti - Kyteler 1:1

41e minuut.
Oddo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piža verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu draait met de bal, schiet en ... Pilat kopt de bal weg. Stańko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Zykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloy is nu in balbezit. Eloy speelt de bal door. Zykov rent richting de bal. Zykov haalt uit met een fantastische trap. Erimus bokst de bal weg.

44e minuut.
Piža met een sublieme pass. Bleyenberg is nu in balbezit. Doncu rent richting de bal. Doncu draait met de bal, schiet en ... Stańko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prutul Vladesti - Kyteler 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutul Vladesti 61%, Kyteler 39%.
Prutul Vladesti - Kyteler 1:2

46e minuut.
Cybulski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Swoboda heeft problemen om de bal te vangen. Eloy verovert de bal door een tackle van achteren. Eloy passt de bal zonder na te denken. Zykov rent richting de bal. Zykov haalt uit met een fantastische trap. Erimus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Sinclair is nu in balbezit. Doncu onderschept slim de pass. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bleyenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bleyenberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Migali komt het veld opgelopen. Piža met een snelle inworp. Wilson is nu in balbezit. Wilson met een sublieme pass. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sinclair is nu in balbezit. Sinclair geeft de bal voor. Swoboda speelt de bal door. Bleyenberg rent richting de bal. Bleyenberg draait met de bal, schiet en ... Stańko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Migali rent richting de bal. Mihart verovert de bal door een tackle van achteren. Mihart speelt de bal door. Bleyenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleyenberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Cybulski kopt de bal weg. Eloy is nu in balbezit. Eloy passt de bal zonder na te denken. Zykov is nu in balbezit. Zykov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Puiu is nu in balbezit. Puiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Swoboda met de inworp. Bleyenberg geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mihart passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wilson de bal. Migali met een sublieme pass. Swoboda is nu in balbezit. Swoboda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prutul Vladesti 63%, Kyteler 37%.
Prutul Vladesti - Kyteler 1:2