Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gambs de Weska Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7377
Gambs de Weska la doña
T1df1 Tactiek jusep
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
46.8 gemiddelde waardering 50
very good Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen very good


8e minuut.
Camal verovert de bal door een tackle van achteren. Matem is nu in balbezit. Matem speelt de bal door. Ferrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pikabea bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysz verovert de bal door een tackle van achteren. Maestro rent richting de bal. Dueñas rent richting de bal. Dueñas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Boyle speelt de bal door. Statu geeft een hoge lob. Maestro speelt de bal door. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft een lange en hoge pass. Maestro met een sublieme pass. Boyle is nu in balbezit. Boyle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Matem heeft problemen om de bal te vangen. Matem geeft een lange en hoge pass. Beştea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Salas springt en kopt de bal. Statu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - la doña 0:1

30e minuut.
Galletti geeft de bal voor. Martínez kan de bal niet met de borst controleren. Skaife rent richting de bal. Ferrel verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Curtean komt het veld opgelopen. Jockel komt het veld opgelopen. Brazil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 51%, la doña 49%.
Gambs de Weska - la doña 0:1

47e minuut.
Ferrel rent richting de bal. Jockel rent richting de bal. Jockel probeert naar een medespeler te passen. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Choiński komt het veld opgelopen. Tilápia komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sretenović speelt de bal door. Galletti is nu in balbezit. Galletti speelt de bal door. Salas is nu in balbezit. Salas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Jockel passt de bal in één keer door. Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia passt de bal zonder na te denken. Daar is Karasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Beştea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Pikabea heeft problemen om de bal te vangen. Małysz rent richting de bal. Boyle verovert de bal door een tackle van achteren. Boyle haalt uit met een fantastische trap. Brazil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gambs de Weska - la doña 1:1

58e minuut.
Jockel is nu in balbezit. Jockel passt de bal zonder na te denken. Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tilápia is nu in balbezit. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia draait met de bal, schiet en ... Beştea probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

70e minuut.
Moreno probeert naar een medespeler te passen. Boyle is nu in balbezit. Maestro geeft een lange en hoge pass. Dueñas rent richting de bal. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - la doña 2:1

75e minuut.
Galletti geeft de bal voor. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Salas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gambs de Weska - la doña 2:2

76e minuut.
Skaife geeft een hoge lob. Dueñas kopt de bal weg. Klungelig pakt Boyle de bal. Boyle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - la doña 3:2

79e minuut.
Klungelig pakt Dueñas de bal. Galletti rent richting de bal. Galletti geeft de bal voor. Klungelig pakt Salas de bal. Salas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gambs de Weska - la doña 3:3

80e minuut.
Curtean onderschept slim de pass. Curtean geeft de bal voor. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap. Beştea probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - la doña 3:4

82e minuut.
Madroño probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Salas zal de hoekschop nemen. Tilápia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilápia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Madroño geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tilápia met een snelle inworp. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... Beştea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Statu passt de bal zonder na te denken. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Małysz. Boyle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skaife komt bij de bal en schiet. Brazil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas schiet op doel. Brazil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pikabea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikabea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gambs de Weska - la doña 4:4

89e minuut.
Jockel probeert naar een medespeler te passen. Tilápia is nu in balbezit. del Val schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. del Val krijgt een gele kaart. Tilápia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jockel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tilápia kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 58%, la doña 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gambs de Weska - la doña 4:4